Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic

Στην τελετή υποδοχής του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 21/6/2013, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Γιώργο Ανωμερίτη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Π. Λειβαδά, τον Γ.Γ. Ναυτιλίας και Αιγαίου Α. Χριστόπουλο και εκπροσώπους της Λιμενικής Αρχής. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρείας αλλά και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου καλωσόρισε στον Πειραιά τους επιβαίνοντες στο κρουαζιερόπλοιο και επέδωσε αναμνηστικά δώρα στον κυβερνήτη του πλοίου Robert Olmer.
Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου της Disney στο λιμάνι του Πειραιά αποτελεί, κατά γενική ομολογία, μια ακόμη ένδειξη της αυξανόμενης καταξίωσης του Πειραιά ως σημαντικού σταθμού στον τομέα της κρουαζιέρας. Άλλωστε είναι πασιφανές ότι ο τομέας της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά ακολουθεί ανοδική πορεία και δικαιώνει τις προσδοκίες όλων των φορέων του Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ το έργο της ανάπτυξης των υποδομών κρουαζιέρας, ύψους 120 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου