Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ)

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΝΕΑ

       Αρτοκλασία
            Το Σάββατο 13 Απριλίου τελέσθηκε η καθιερωμένη σε ετήσια βάση Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου (Λεμόνια) προστάτη των θαλασσινών από τον ΝΟΒΣ. Χοροστάτησε ο αιδεσιμότατος π. Λάμπρος Μάθεσης και συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του ΝΟΒΣ. 

Διασυλλογικός αγώνας τριγώνου
- Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε στον διήμερο διασυλλογικό αγώνα,  που διοργάνωσε ο ΝΟΕΦ στις 28 και 29 Απριλίου στο Φάληρο για σκάφη τύπου optimist.
- Τα επτά ναυτόπουλα μας, που συμμετείχαν, κατέλαβαν τιμητικές θέσεις. Η Θαλασσινή εμπειρία χτίζεται αργά και μεθοδικά. Κάποτε θα έλθουν και Πανελλήνιες διακρίσεις.

ΣΙΑΘ/ ΝΟΒΣ
            Έχει αρχίσει το ένατο σχολείο ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, δίμηνης διάρκειας,  με συμμετοχή επτά επίδοξων εραστών της Θάλασσας.

Διήμερο Ολυμπιονικών στο νησί μας
Το Σαββατοκύριακο 18, 19 Μαΐου, ο ΝΟΒΣ θα διοργανώσει τον διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Αίαντος 2013» για μικρά σκάφη Optimist και laser.
Το παρόν θα δώσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με τις Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐας του Πεκίνου Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου, τον δικό μας κωπηλάτη Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Λευτέρη Κόνσολα και άλλους επιφανείς.
Οι  Ολυμπιονίκες μας έχουν προγραμματίσει σειρά ενημερώσεων μικρών μαθητών σε ορισμένα Δημοτικά Σχολεία και επαφές με το κοινό, προβάλλοντας την αξία του αθλητισμού και της Ιστιοπλοΐας!  Θα βρίσκονται ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΒΣ το Σάββατο 18 Μαΐου.


Το «Κύπελλο Αίαντος 2013» αποτελεί συνάμα και τελική δοκιμή εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος laser radial, που θα λάβει χώρα τον ΙΟΥΝΙΟ 2013, στην Σαλαμίνα, με συνδιοργάνωση ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ΝΟΒΣ, και με την πολύτιμη υποστήριξη του ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου