Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο στόχο εξοχικά Αποθρασύνονται καθημερινά οι κάθε λογής ‘ποντικοί’  απ΄ άκρη σ΄ άκρη στο νησί. Φαίνεται ότι προτιμούνται τα εξοχικά σπίτια τα οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση και τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επισκέπτονται συχνά. Το θράσος δε των διαρρηκτών φτάνει στο σημείο ακόμη και σε περιοχές που κατοικούνται χειμώνα – καλοκαίρι, κάτω από τη μύτη των περιοίκων που συχνά μένουν δίπλα αλλά δεν αντιλαμβάνονται κάτι, να αφαιρούν με την άνεσή τους μέχρι και ηλεκτρονικές συσκευές. Με την Ασφάλεια που μιλήσαμε, μετά από καταγγελίες που είχαμε από τις περιοχές ΝΑΤΟ και Περιστέρια, δεν επιβεβαίωσαν αυξημένο αριθμό κλοπών. Αυτή τη στιγμή η Ασφάλεια Σαλαμίνας αριθμεί 20 άτομα, έχει μεν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, πλην όμως η δύναμη αυτή είναι ακόμη ανεπαρκής για να αστυνομεύσει όλο το νησί. Πάντως εκείνο που τόνιζαν και ξανατόνιζαν οι αξιωματικοί που μιλήσαμε είναι η ανάγκη συμμετοχής του πολίτη στο έργο τους με ενημέρωση για οποιαδήποτε κίνηση αντιληφθεί στη γειτονιά του και με καταγγελία εάν ο ίδιος πέσει θύμα, ώστε να τιμωρούνται οι ένοχοι.
Ανοίγει η Αγίου Μηνά Στη διάνοιξη της οδού Αγ. Μηνά προχώρησε στις 24 Ιανουαρίου ο Δήμος Σαλαμίνας με το γκρέμισμα ενός μέρος της πρ. οικίας Βιλλιώτη (φωτο πριν το γκρέμισμα), έναντι της Εφορίας, που έβγαινε μέχρι το δρόμο, εμποδίζοντας την ορατότητα και τη διέλευση οχημάτων και πεζών. Η κατεδάφιση δημιούργησε επίσης χώρο για πεζοδρόμιο που μέχρι τώρα δεν υπήρχε.
Δωρεάν θα μεταφέρει η Κοινοπραξία τα απορριμματοφόραΔωρεάν θα περνούν στο εξής από τα φέρρυ -μπόουτ τα απορριμματοφόρα του Δήμου Σαλαμίνας, μετά από απόφαση της Κοινοπραξίας Ε/Γ  - Ο/Γ Σαλαμίνας. Ο Δήμος, με ευχαριστήρια επιστολή του εύχεται η ενέργεια αυτή να βρει κι άλλους μιμητές.
Γραμματέας Κυπριακού Ελληνισμού της Ν.Δ. ο Όμηρος ΠαπασάββαςΓραμματεία Κυπριακού Ελληνισμού δημιούργησε πρόσφατα η Νέα Δημοκρατία, η οποία θα ασχολείται επισταμένα μόνο με θέματα που αφορούν την Κύπρο. Γραμματέας της διορίστηκε με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά  ένας δικός μας άνθρωπος: Ο Όμηρος Παπασάββας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου