Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Δημήτρης Κατσικάρης στη Σαλαμίνα

Ο Κος Κατσικάρης με το φίλο και συνάδελφο του Χρήστο Θεοχάρη
Για ακόμη μια φορά χθες βράδυ βρέθηκε στη Σαλαμίνα, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Παναγιώτη Βουδούρη ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Είναι η πολλοστή φορά από την εκλογή του που βρίσκεται στο νησί, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα, για τα περισσότερα των οποίων με προσωπική του παρέμβαση έχει ήδη δρομολογήσει λύσεις.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων βρέθηκε και συζήτησε με δημοτικούς συμβούλους διαφόρων παρατάξεων, στελέχη κομμάτων, δημοσιογράφους και πολίτες του νησιού. Παραβρέθηκε επίσης στα εγκαίνια του νέου Super Market «Κανάκης» στο Αιάντειο, ενώ αργότερα συνέφαγε με μέλη της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας στη «Σκάλα τη Μεγάλη» και κατέληξε για παγωτό στην κρεπερί “Orange” του συναδέλφου του εκδότη Χρήστου Θεοχάρη.    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ,ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΠΕΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,Η ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΛΟΙΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

oloi oi kaloi xorane

Αρχειοθήκη ιστολογίου