Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την ανακοίνωση της 30ης Ιουνίου 2011 του ‘Perivos’ για τη συνάντηση της 23ης Ιουνίου 2011 με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκη, διευκρινίζω ότι πήρα το λόγο μετά τους κ.κ. Ι. Τραγάκη, Ι. Τσαβαρή, και Σ. Σοφρά και απευθυνόμενος στον κ. Σηφουνάκη του ζήτησα σε περίπτωση που δεν ληφθούν υπόψη τα επιχειρήματα των προηγουμένων ομιλητών (με τις θέσεις των οποίων επί του θέματος συμφωνώ απόλυτα) για τη μη χωροθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργιών (ΠΟΑΥ) στη Σαλαμίνα, τουλάχιστον εναλλακτικά να χαρακτηριστεί η περιοχή μας «κορεσμένη» στο κείμενο της προς υπογραφή ΚΥΑ.
Επίσης την ίδια εναλλακτική θέση διατύπωσα και στη συνάντηση μας της 26ης Μαΐου 2011 με τον τότε Υπουργό Θαλάσσιων Υποθέσεων κ. Ιωάννη Διαμαντίδη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.

Με την ευκαιρία θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι θα έχουμε πάντοτε το θάρρος της γνώμης μας και θα παρουσιάζουμε και εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας. Για εμάς δεν υπάρχουν και δεν μας αφορούν τα συμφέροντα των φίλων και των συγγενών αλλά μόνο του κοινωνικού συνόλου του τόπου μας. Η περίοδος του «λαϊκισμού» και της πολιτικής «κωλοτούμπας» πέρασε ανεπιστρεπτί, τα προβλήματα μας απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις τώρα.
Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους όσους με όποιο τρόπο συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του νησιού μας και ιδιαίτερα τον Περιβαλλοντικό Όμιλο Σαλαμίνας (PERIVOS), του οποίου είμαι μέλος, καθώς και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που αναδεικνύει και παρουσιάζει τις σχετικές δραστηριότητες-ενέργειες.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Σαλαμίνα 1/7/2011
Νίκος Ράπτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«ΠΡΩΤΑ η ΣΑΛΑΜΙΝΑ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου