Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σαλαμίνα 04 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ»
Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα του Ο.Λ.Π. για ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά με τον χαρακτηριστικό τίτλο του Master Plan «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ» συμμετείχε σήμερα το πρωΐ ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής.
Στην ημερίδα ήταν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάνης Δαμαντίδης, ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Π. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, οι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.κ. Γρηγόρης Νιώτης και Δημήτρης Λιντζέρης, οι Βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Γιάννης Τραγακης και Τάσος Νεραντζης, ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Βαϊος Αποστολάτος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανος Χρήστου και Δημητρης Κατσικάρης, οι πρώην νομάρχες κ. Χρήστος Φωτίου και κ. Γιάνης Μίχας, οι δήμαρχοι, Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, Σαλαμίνας κ. Γιάνης Τσαβαρης, Δραπετσώνας & Κερατσινίου κ. Λουκάς Τζανή.
Ο στόχος της ημερίδας ήταν η παρουσίαση σειρά έργων και υποδομών σʼ όλο το μήκος της ακτής Πειραιά που ανήκει στην διοικητικής περιφέρειας του Ο.Λ.Π. με τελικό άξονα την ανάπλαση και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Παράλληλα, στόχος είναι τουριστική αξιοποίηση η οποία θα συμπεριλαμβάνει, αλλαγή χρήσης κτιρίων και γης με δημιουργία αρχαιολογικού μουσείου, εθνικού ναυτικού μουσείου, μουσείου εναλίων αρχαιοτήτων, μουσείο μετανάστευσης, θεματικό πάρκο, χώρους parking και πρασίνου κ.α.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, τόνισε κατά την ολιγόλεπτη τοποθέτησή του ότι θα προσέδιδε μεγαλύτερη πολιτιστική «προστιθέμενη αξία» στο όλο πρόγραμμα, η παράλληλη αξιοποίηση και ένταξη στον προαναφερόμενο σχεδιασμό και της ανάδειξης των ιστορικών αρχαιολογικών μνημείων του νησιού μας (ναυμαχία / σπήλαιο Ευριπίδη / Μυκηναϊκή Ακρόπολις / τάφος Καραϊσκάκη / οικία Σικελιανού κ.α.)
Επίσης, αναφερόμενος στο γεγονός ότι επροβλέπετο κατά την παρουσίαση των στοιχείων του έργου «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ» κτίριο προσομοίωσης της ναυμαχίας της Σαλαμίνας σε ακτή της Δραπετσώνας, ο κ. Δήμαρχος αντέδρασε τονίζοντας ότι ο μόνος και αποκλειστικός χώρος που μπορεί να υπάρξει αυτό το κτίριο είναι η γη της Σαλαμίνας και κανένας άλλος.

Σημ. Το κείμενο δημοσιεύεται αυτούσιο οπώς μας εστάλη από τον εκπρόσωπο τύπου του δημάρχου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XEΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Λ.Π Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!.

Ανώνυμος είπε...

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΧΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ. ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ Η ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ; ΤΙΣ ΞΕΚΑΝΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΣΑΝ ΝΑΤΑΝΕ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ.
ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ. ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ.
ΠΟΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΟΛΠ ΚΑΙ ΜΑΛ...ΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ.

Ανώνυμος είπε...

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΓΙΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Αγγελιοφόρος θα γίνει και αυτός. Την δόξα πολύ εμίσησαν, το χρήμα ουδείς.

Ανώνυμος είπε...

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: κ

Ανώνυμος είπε...

Οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι γιατί δεν αντιδρούν τώρα με τα χάλια στις χωματερές στα γουρούνια; Μόνο επί Σοφρά ήξεραν να το κάνουν; Ο νέος είναι ωραίος ή επειδή είναι δικός τους, κάνουν τουμπεκί;

Ανώνυμος είπε...

Κε ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗ ΤΖΕΠΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; ΠΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ(ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ)ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΑΓΑΠΙΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΒΓΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ! ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ!!. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ;, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑΧΕΙ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΞΑΛΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ;.















ΕΠ






















ΕΠΙ

Ανώνυμος είπε...

Κε ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, η Λούλα η Καραγιάννη γιατί δεν ανακοινώθηκε στο δελτίο τύπου σας ότι θα είναι αντιδήμαρχος;
Εδώ μας έδινε χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω των εφημερίδων ως αντιδήμαρχος διοικητικού, υγείας και παιδείας. Τι έγινε την κόψανε ή απλώς ήταν παράλειψη ;
Επειδή είναι η πολοστή φορά που ρωτάω χωρίς να έχω πάρει απάντηση, εαν δεν πάρω και τώρα, πρέπει να σταματήσετε να βάζετε κάτω από την υπογραφή σας τη λεζάντα . Το δούλεμα έχει και τα όριά του. Δεν απευθύνεσαι σε φελλούς.

Ανώνυμος είπε...

Κε ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΛΟΥΛΑ Η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ; ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ;
ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ . ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΦΕΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

επειδή ο ...δαίμων το φαγε, ξαναγράφω την τελευταία παράγραφο: ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ < ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ή ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ >. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΦΕΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου