Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

O ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στη Σαλαμίνα θα περιοδεύσει την Παρασκευή 29 Οκτώβρη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ επικεφαλής του συνδυασμού Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής για μια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ». Μαζί του ο υποψήφιος αντιπερειφεριάρχης Νήσων ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΤΑΛΗΣ και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τη Σαλαμίνα ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΝΕΣΗΣ. Το βράδυ Θα παρευρεθεί στη μουσική εκδήλωση του πολιτιστικού φορτηγού της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, στην παραλία, στην Πλατεία Ηρώων (αγάλματα) που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7μ.μ. και 9μ.μ. Στη συνέχεια, για συζήτηση, μεζέ, κρασί και χαλαρή κουβέντα στο ουζερί «ΠΥΡΟΦΑΝΙ» στην παραλία Σαλαμίνας στη συνεστίαση που διοργανώνουν φίλοι της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στην μουσική εκδήλωση θα παίξουν ζωντανά:
ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- πιάνο, φωνή
LOST IN SPACE- ροκ συγκρότημα
ΔΗΜΟΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ και ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ σε ακουστικό LIVE

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα αλέκο να δεις τα χάλια μας με τις παράνομες χωματερές, την ατέλειωτη αποχέτευση και τις τεχνητές λίμνες στο κέντρο του νησιού

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
Τοπικό Δίκτυο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Για το Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς
Αναρτήθηκε από Salamikonos

Ανώνυμος είπε...

SAS EVRISE E???
H SAS TIN XALASE TA ROUSFETAKIA?????
GIATI OI EKSORAISTIKOI SILOGOI TIN EXETE DEI KAPOS STO NISI MOU K KANETE OTI GOUSTARETE SE PARALIES,SE MOLOUS??
THA ERTHI H WRA K THA TA POUME ME OLOUS SAS....!!!

RE POLI KOUMOUNISMOS..ME 35 SPITIA???

Αρχειοθήκη ιστολογίου