Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πλημμύρα ….νεαρόκοσμου στη συναυλία του Ι.Δ.Ε.Σ.


Ούτε οι προβλέψεις για ξαφνική επιδείνωση του καιρού ούτε η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε μαζί με τη συναυλία ήταν ικανές να σταματήσουν το νεαρόκοσμο – και όχι μόνο - που συνέρρευσε πριν λίγες ώρες στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία που διοργάνωσαν ο ΙΔΕΣ και ο Σπύρος Σοφράς με τον αγαπημένο της νεολαίας Μύρωνα Στρατή και το συγκρότημά του. Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός, που οι καλλιτέχνες συνέχισαν να παίζουν για αρκετή ώρα υπό βροχήν, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες θαυμαστές τους, και σταμάτησαν μόνο όταν, για λόγους ασφαλείας, τους το ζήτησαν οι ίδιοι οι διοργανωτές.
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι νέοι τόσο το Μύρωνα Στρατή όσο και το δήμαρχο Σαλαμίνας που προηγήθηκε, απλά για να τους χαιρετήσει και να παρουσιάσει τον καλλιτέχνη. Η συναυλία, που είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή και πάλι λόγω καιρικών συνθηκών, ξεκίνησε με πολύ ρυθμό και ξέφρενο χορό. Οι πρώτες ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους αλλά η συναυλία συνεχίστηκε – λίγο οι ομπρέλες λίγο οι κουκούλες, ουδείς εγκατέλειψε. Μετά το πρώτο 20λεπτο όμως η βροχή δυνάμωσε, διακόπτοντας αναγκαστικά την εκδήλωση. Ο καιρός μπορεί να μην ήθελε το Μύρωνα Στρατή και τον ΙΔΕΣ, «πάνω απ΄ όλα» όμως τους ήθελαν οι νέοι. Η αθρόα συμμετοχή τους και κυρίως η παραμονή τους υπό τέτοιες συνθήκες αυτό δήλωνε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE EISAGELEA PROHN DEKSIE KAI NIN TSABARIKE EKTOS APO NA PINEIS OYZA AP TO PROI MEXRI TO BRADI EXEI NA KANEIS KAMIA ALH DOYLIA?

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΟΚΝΗΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΚΝΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΕΙΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΚΝΗΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ Κ.Υ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re 12.08 poy kolaei to sxolio soy?

Ανώνυμος είπε...

φτιαξτε πρωτα τους μώλους για να μη σπαμε τα αμαξια μας στα ΦΕΡΥ και μετα κάντε και συναυλίες
ΡΜ

Ανώνυμος είπε...

KALA AYTOS O ANOHTOS DEN EIXE POY NA GRACEI THN MALAKIA TOY, KAI GRAFEI ENA MYNHMA ALLOKOTO XWRIS NA KOLLAEI POYTHENA....
ARRVSTOS EINAI KALE....?

Αρχειοθήκη ιστολογίου