Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Ραπτόπουλου – Γκίνη στα Σελήνια














Μια εκπληκτική προεκλογική συγκέντρωση τόσο σε αριθμό όσο και σε παλμό πραγματοποίησαν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο αντιδήμαρχος Αμπελακίων Στέλιος Ραπτόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκίνης στην κοσμική ταβέρνα του δεύτερου («Βασιλείου») στα Σελήνια. Απ΄ άκρη σ΄ άκρη στο κατάστημα δεν έπεφτε στην κυριολεξία ούτε καρφίτσα, ενώ κάποια στιγμή η πόρτα, παρά το τσουχτερό κρύο, έπρεπε ν΄ ανοίξει, αφού μέσα πλέον γινόταν το αδιαχώρητο.
Η έκπληξη ήρθε με την παρουσίαση των δύο υποψηφίων από τον πρ. αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου Αμπελακίων Σωκράτη Παπαδημητρίου. Ο κ. Παπαδημητρίου ξεκίνησε το χαιρετισμό του στηρίζοντας πλέον ανοιχτά την υποψηφιότητα του δημάρχου Σαλαμίνας και καλώντας τους συμπολίτες του να τον ψηφίσουν. Είπε συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι ο Σπύρος Σοφράς είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει τον ενιαίο πλέον Καλλικρατικό Δήμο της Σαλαμίνας.
Ικανός ν΄ αντιμετωπίσει με σύνεση τις πάμπολλες προκλήσεις. Διορατικός, ώστε να εκμεταλλευτεί δημιουργικά τις αξιόλογες δυνατότητες που το νέο σύστημα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσφέρει….» Κι αφού έπλεξε το εγκώμιο και για τους δύο οικοδεσπότες, κατέληξε πάλι απευθυνόμενος στο Σπ. Σοφρά: «Δήμαρχε είμαι μαζί σας! Όλοι μαζί για τη νίκη! Και πάλι θα είσαι Δήμαρχος!»
Από την ομιλία του Ν. Γκίνη ξεχώρισε μια φράση που είπε στο τέλος: «Έλαβα την απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος με το Σπύρο Σοφρά «για να διορθώσω κάποια λάθη του παρελθόντος».
«Η αποψινή συγκέντρωση είναι ένα σημάδι νίκης» είπε και ο Στέλιος Ραπτόπουλος «Μήνυμα στους μέχρι πρότινος φίλους μας που όλο το τελευταίο διάστημα μας πολεμούν με διάφορους τρόπους». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που έγινε από το διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου μετείχαν ως μέλη τόσο ο ίδιος όσο και ο Σ. Παπαδημητρίου και όπου πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Σαλαμίνας. «Είδα στο Σπύρο Σοφρά έναν ηγέτη που δε φοβάται να δώσει πρωτοβουλία στους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει έργο για το νησί» είπε και διευκρίνισε πως όποιο έργο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε Σελήνια και Καματερό (που είναι παράκτιες ζώνες) έχει γίνει από το Λιμενικό Ταμείο, είναι έργο Σπύρου Σοφρά.«200.000ευρώ έχουν δοθεί αυτά τα χρόνια από το Λιμενικό Ταμείο για το Δήμο Αμπελακίων, ποσό που δε δόθηκε ποτέ άλλοτε» διευκρίνισε. Για να καταλήξει συγκινημένος: «Σας ευχαριστώ. Σεις είστε η πηγή της δύναμής μου επί 16 χρόνια…»
Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αμπελακίων Νίκος Πέππας, η πρόεδρος των ΚΑΠΗ Αμπελακίων Αθηνά Μεαγκώφ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΣ Κων/νος Μαριδάκης, ο τοπικός σύμβουλος Σεληνίων Μάκης Κοσμάτος (όλοι υποψήφιοι σύμβουλοι με το Σπύρο Σοφρά), η πρ. πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σεληνίων Τένια Γκιόκα αλλά και ο πρ. αντιδήμαρχος Αμπελακίων Γιώργος Σγούρδας. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο …Μ. Τραυλός. Παρόντες όμως ήσαν το πλήρωμα ενός περιπολικού που αμέσως μετά τη συγκέντρωση έφτασαν στο χώρο για ‘τυπικό έλεγχο’. Το περιστατικό βέβαια δε στάθηκε ικανό να χαλάσει τη βραδιά ούτε το νόημα όσων ειπώθηκαν εκεί, ενώ όσοι παραβρέθηκαν μιλούσαν για μία από τις καλύτερες προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων όλων των εποχών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 3-2
Σ΄ ένα γκραν γκινιόλ παιγνίδι , το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα, ο Αμπελακιακός, σε ημέρα μεγάλης ατυχίας και μ΄ έναν κάκιστο διαιτητή, κατάφερε από το 0 - 2 να φύγει τελικά με 3 - 2 το Σάββατο από το γήπεδο της Χαραυγής με αντίπαλο τον Αργοναύτη.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄ μόλις λεπτό ο Κοβιός και στη συνέχεια, στο 15΄, μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κωνσταντάκη, διαμορφώθηκε σε 0 - 2. Μια σύγχυση όμως στην άμυνα της ομάδας μας καθώς και η ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα με πλασέ έκαναν το σκορ 1 -2 στο 35΄. Μόλις 5΄ λεπτά αργότερα ο διαιτητής Δριτσάκης ανακάλυψε πέναλτι που διαμόρφωσε εκ νέου το σκορ σε 2 - 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι αφού ο Αμπελακιακός πίεζε συνέχεια χάνοντας τη μια ευκαρία πίσω απ΄ την άλλη, σε κόντρα επίθεση το σκορ έγινε 3 - 2 υπέρ του Αργοναύτη. Συνέχεια είχαν τα πολλά λάθη του διαιτητή και τα τρία δοκάρια παικτών του Αμπελακιακού για να μείνουμε στο τελικό 3 - 2.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
Τοπικό Δίκτυο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Για το Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς
Αναρτήθηκε από Salamikonos στις

Ανώνυμος είπε...

SAS EVRISE E???
H SAS TIN XALASE TA ROUSFETAKIA?????
GIATI OI EKSORAISTIKOI SILOGOI TIN EXETE DEI KAPOS STO NISI MOU K KANETE OTI GOUSTARETE SE PARALIES,SE MOLOUS??
THA ERTHI H WRA K THA TA POUME ME OLOUS SAS....!!!

Ανώνυμος είπε...

XRISTO PANTA ME TA KALA PAIDIA..
XERMAI GIA SENA..

Αρχειοθήκη ιστολογίου