Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο Σωτήρης Καρνέσης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Αντιπεριφέρειας Πειραιώς και νήσων με το ψηφοδέλτιο «ελεύθερη Αττική» του υπ. περιφερειάρχη Αλέκου Αλαβάνου θα είναι ο μόνιμος αρθρογράφος και μέχρι πρόσφατα διευθυντής της εφημερίδας μας Σωτήρης Καρνέσης.
O Σωτήρης Καρνέσης είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και έχοντας επανειλημμένα εκλεγεί στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικού. Ζει και εργάζεται στη Σαλαμίνα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (Δ.Ε.Α.). Πρωτοστάτησε στη δημιουργία της «Eπιτροπής Αγώνα- Ενάντια στα Μέτρα» στη Σαλαμίνα και συμμετέχει ενεργά στην αυτοδιοικητική κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Δραστηριοποιείται από το 1995 στην Κινηματογραφική Λέσχη, της οποίας ήταν πρόεδρος για σειρά ετών και σήμερα ενεργό μέλος. Επίσης συμμετέχει στο πανελλαδικό δίκτυο της «Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό».
Ήταν υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. στις εκλογές του 2004 και του 2009.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

τι είναι αυτά ρε μαλάκα που γράφεις δεν ντρέπεσαι κατινα τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος σπίτι του

Ανώνυμος είπε...

TON NIAZI GIATI DEN TON PIDIKSE KAI AYTON KAI ZILEBI

Αρχειοθήκη ιστολογίου