Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Στο αιολικό πάρκο, στην Κάρυστο Εύβοιας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας


Οι αγώνες θα γίνουν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή  
 Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από την προσεχή Παρασκευή (10/07) έως και την Κυριακή (12/07). 
Η κορυφαία διοργάνωση για το άθλημα θα πραγματοποιηθεί στο αιολικό πάρκο “Μηλιά”, το οποίο ανήκει στη συστοιχία αιολικών πάρκων του Καφηρέα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον ΠΟ «Άνεμος» Καρυστίας, την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Καρύστου, αλλά και την σημαντική στήριξη της Enel Green Power, θα διοργανώσει το Πρωτάθλημα MTB, στα αγωνίσματα του Cross Country Αντοχής (XCO) και του Team Relay (Σκυταλοδρομία). 



Η διοργάνωση στην Κάρυστο είναι η δεύτερη διοργάνωση για την ΕΟΠ μετά την πανδημία του κορονοϊού και αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του ποδηλάτη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στην ορεινή ποδηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αθλητής που θα πάει στο Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021, μαζί με τον Χρήστο Βολικάκη (πίστα) και τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη (δρόμο) που έχουν ήδη σφραγίσει τα “εισιτήριά” για την Ιαπωνία.

Αύριο Τετάρτη 08/07, στις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί η επίσημη Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Καρύστου, παρουσία της Ομοσπονδίας και όλων των Φορέων που συμμετέχουν στην διοργάνωση.  




Σημ. 1: Για όποια πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση 6934 240397

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου