Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστίες ΑΚΟΙΠΟΠ για τους Διεθνής αγώνες Mountain Bike Salamina Epic Race

Εχθές ολοκληρώθηκαν οι Διεθνής αγώνες mountain bike salamina epic race. 
Για πέντε ημέρες, 60 αθλητές από 18 κράτη, καθώς και αρκετοί Έλληνες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την Συγκομιδή πόντων, που τους είναι χρήσιμοι για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή .  Αρχικά στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γεώργιο Παναγόπουλο, καθώς και στους Αντιδημάρχους Βακάλη Αντώνιο και Κόγια Νικόλαο, για την πολύτιμη βοήθεια τους σε πολλά θέματα λειτουργίας.
  Επίσης τον Εμπορικό Σύλλογο και την Πρόεδρο του Ορσία Ραπαντζίκου και τον Κο Σπετσιωτάκη Κων/νο.



  Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή Τροχαίας τον Κο Ζαχαράκη, τους εθελοντές της διοργάνωσης: τους purangers και τον Κο Βιέννα Γ, Τον κο. Θ. Ξένο από τον σύλλογο μηχανοκίνητου αθλητισμού Σαλαμίνας Σ.Μ.Α.Σ, την ομάδα της ΔΑΚ, τους φίλους του δάσους και την ΛΕΜΣ, τον κ. Μ. Λιονάκη με τα μέλη του, τους κκ. Κ. Σεβαστιάδη και Μ. Σπλαγκούνια.

  Ακόμη τον Ποδηλατικό Σύλλογο Σαλαμίνας Πρωτέας, ιδιαιτέρως τον Κο Βαξεβανίδη Παναγιώτη και τον Κο Παπαμιχαήλ Χρήστο, για τις αμέτρητες ώρες προσφοράς τους.

  Τέλος την εταιρεία alter bike tours, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ και την Διεθνής ομοσπονδία UCI.

  Μας τίμησαν με την παρουσία τους, κατά την διάρκεια των αγώνων, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Διολετης Παντελής, ο Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ευστάθιου Σπύρος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαλαμίνας Αρσένης Νίκος. 


Ο σχεδιασμός για το επόμενο μας ραντεβού ξεκινά από σήμερα. 


 Μετά τιμής
 ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
 Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας

  ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  
Δημοτικός Σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου