Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τιτανικός

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος
Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Χθες ξεπέρασε το 1%.

Τελευταίο και καταϊδρωμένο. Στις ηλικίες 18 με 54 ετών έκανε 1,2% (όλοι οι νέοι έβλεπαν ΕΡΤ) και στο σύνολο έκανε 2,8%. Σάρωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αν και βασικά δεν φταίει αυτή.

Είναι πολλά που οδηγούν στην απαξίωση της ενημερωτικής ΕΡΤ και του κεντρικού δελτίου της. Είναι καταρχάς η πολιτική αναξιοπιστία της. Είναι επίσης η φιλοκυβερνητική της γραμμή. Πάντοτε φιλοκυβερνητική ήταν και είναι η ΕΡΤ βέβαια. Και επί ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς τώρα υπάρχει και ο ΣΚΑΪ οπότε οι τηλεθεατές γυρίζουν στο αυθεντικό αφήνοντας στην άκρη το γιαλατζί. 


Αν θέλεις να ακούσεις πόσο γκόμενος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνεις να το ακούσεις στους ειδικούς κατευθείαν.



Επίσης είναι και μία ακόμα σπουδαία απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ που οδήγησε στην απαξίωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων: του άλλαξαν ώρα προβολής. Από τις 9 το πήγαν στις 7 και έμειναν μόνοι τους να το βλέπουν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος. Μάνατζερ ολκής. Θα τους αναθέτατε εσείς τη διαχείριση στο μαγαζί σας, άραγε; Θυμάστε οι παλιότεροι το κρατικό μονοπώλιο που πουλούσε σπίρτα, αλάτι και πάγο; Ε, αυτοί μπορεί και να το έκλειναν.

Είναι τραγικό πάντως για τη Νέα Δημοκρατία και έχω αρχίσει να τη λυπάμαι. Ειλικρινά σας λέω. Εβαλαν τους δικούς τους ανθρώπους να κάνουν εκεί εκπομπές, έβαλαν και πρόεδρο το διευθυντή του γραφείο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, την έκαναν 100% δικό τους μαγαζί για την προπαγάνδα τους, αλλά δεν τους βλέπει κανείς. 

                                                                            
Πηγή: efsyn                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου