Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Το Λύκειο Ελληνίδων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Με πλήθος κόσμου να κατακλύζει τα γραφεία του, το Λύκειο Ελληνίδων έκοψε και αυτό με την σειρά του για φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα το πρωί στις 10:30.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας η πρόεδρος κα. Σωσώ Σακελλαρίου και το Λύκειο Ελληνίδων βράβευσε τα παιδιά που πέρασαν σε σχολές της επιλογής τους στις πανελλήνιες  εξετάσεις.






Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Βουλευτής της Ν.Δ στην Β' Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Έργων κ. Νίκος Κόγιας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Μάκης Γαλέος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Αντώνης Βακάλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάμπρος Καπαραλιώτης, η δημοτική σύμβουλος κα. Λίτσα Διγενάκη, η δημοτική σύμβουλος κα. Καίτη Μπούταλη-Παυλίδη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Δουμένης,ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Μακρής, η πολιτευτής της Ν.Δ κα. Σαβίνα Μπιθιζή, ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Ανδρέας Παλευρατζής και πλήθος
κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου