Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ορίστηκαν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στο Δήμο Σαλαμίνας

Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις ορισμού των εντεταλμένων συμβούλων του Δήμου Σαλαμίνας. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και ποια τα καθήκοντα τους:
Φουρίκης Δημήτριος του Αθανασίου εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εκτέλεση αρμοδιοτήτων ως ακολούθως:
  •  Εποπτεία, έλεγχο και συντονισμό των συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν οδοποιία, οικοδομικές και υδραυλικές εργασίες, αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος, πεζοδρομίων, παιδικών χαρών, πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων. 
  • Προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, των εγγράφων και των υπηρεσιακών σημειωμάτων που απορρέουν από την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθονται.
Μακρής Αθανάσιος του Παναγιώτη εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του, τον συντονισμό θεμάτων τοπικής αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου μας.

Δουμένης Αθανάσιος του Δημητρίου εντεταλμένος ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων καταγραφής, προστασίας και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας. 

Σοφράς Σπυρίδωνας του Κωνσταντίνου εντεταλμένος παρά τω Δημάρχω ∆ημοτικός Σύμβουλος (χωρίς αμοιβή) εκχωρώντας του την εκτέλεση αρμοδιοτήτων ως ακολούθως: 
  • Συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων και των προγραμμάτων που τίθενται κάθε φορά από την δημοτική αρχή. 
  • Μέριμνα για την επεξεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ή όσων έχουν ήδη συζητηθεί, καθώς και υποστήριξη ενώπιον των ανωτέρω οργάνων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον Πρόεδρό τους.
  •  Παρακολούθηση της διαδικασίας εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. 
  • Δυνατότητα να συγκαλεί περιοδικά ή κατά περίπτωση Συντονιστικά Συμβούλια στα οποία θα μετέχουν με εκπροσώπους τους, το σύνολο ή μέρος (ανάλογα με ομοιογενή θεματικά αντικείμενα) των υπηρεσιών του Δήμου.
  • Παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των Νομικών Προσώπων και συνεργασία με τις διοικήσεις τους, ώστε να εξασφαλίζεται η εναρμόνιση των αποτελεσμάτων από την δραστηριοποίηση τους προς τους στόχους του Δήμου.
Η άσκηση των αρμοδιοτήτων εντεταλμένων συμβούλων θα γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το ∆ήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους



Αποφάσεις ορισμού εντεταλμένων συμβούλων


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την απόφαση 83.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την απόφαση 84.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την απόφαση 85.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την απόφαση 92.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου