Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

"Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, άλλη μιά καταγγελία εις βάρος του Γιάννη Τσαβαρή μπήκε στο αρχείο!!!!"



Μετά τις δύο πρόσφατες αποφάσεις του Εφετείου Πειραιά που εκδόθηκαν ΜΕΤΑ τις δημοτικές εκλογές του 2019 και με αφορούσαν (υπόθεση Flamingo και υπόθεση μελών Οικονομικής Επιτροπής), το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά αυτή τη φορά έθεσε στο αρχείο με το υπ' αριθμ' 111/2019 βούλευμά του, που εξέδωσε στις 15 Ιουλίου 2019,άλλη μια υπόθεση στην οποία φερόμουν ως κατηγορούμενος.
Οι "κατηγορίες" αυτή την φορά αφορούσαν έργα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ στη Κοινότητα Αιαντείου την περίοδο 2011-2012 και δήθεν είχαν ζημιώσει τον Δήμο, αφού έγιναν χωρίς μελέτες και ήταν υπέρ κοστολογημένα σύμφωνα ΠΑΝΤΑ με τις καταγγελίες με ποσό πάνω από 30.000 €!!!!!!


Αγαπητοί Συνδημότες,
θέλω για άλλη μια φορά να σας ενημερώσω - υπενθυμίσω ότι έχω ξεπεράσει ήδη τις 30 αθωωτικές αποφάσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη (Πρωτόδικες-Εφετειακές).
Συνεχίζω με ψηλά το κεφάλι και θα αντιμετωπίσω τις λίγες πλέον υποθέσεις που έχουν απομείνει με το ίδιο σθένος και με ΠΑΝΤΑ συμπαραστάτη την ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.

Υ.Γ Προς διερεύνηση των καταγγελιών της πιο πάνω υπόθεσης, διενεργήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, διαχειριστικός έλεγχος από Οικονομικό Επιθεωρητή της Διεύθυνσης Εκτάκτων και Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου