Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Βάσω Μπόγρη δυνατά για την πρωτιά στην Αντιπεριφέρεια Νήσων



Η Σαλαμίνα σήμερα το απόγευμα φανέρωσε την ψήφο της για τις περιφερειακές εκλογές και η ψήφος είχε το όνομα της Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Στο «Κτήμα Leo» πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας της Βάσως Μπόγρη η οποία ξεπέρασε σε προσέλευση κόσμου κάθε προσδοκία.


Η υπ. Περιφερειάρχης Νήσων μίλησε για τα προβλήματα που απασχολούν τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να της δώσει την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα και πως με όρεξη και σωστό σχεδιασμό μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας.

Το μήνυμα της συγκέντρωσης ήταν πως η ενότητα είναι η μοναδική οδός ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει πιο δυνατούς και με αισιοδοξία.

Στο τέλος η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη επιφύλασσε μια έκπληξη για τον κόσμο που ήταν η ανακοίνωση της έλευσης του Ρόμπερτ Πάουελ πρωταγωνιστή στον ρόλο του Ιησού στην ταινία «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» ο οποίος αφιλοκερδώς θα συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ετοιμάζει ο Στέλιος Καθαρός μαζί με την Βάσω Μπόγρη σχετικά με την Σαλαμίνα και θα διαφημίσει το νησί μας πανελληνίως και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου