Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Εκδήλωση του «Δυνατού Δήμου» με θέμα την διαχείριση του άγχους των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις



Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο “Puzzles Café” με θέμα την διαχείριση του άγχους των μαθητών αναφορικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δυνατός Δήμος» του υπ. Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη σήμερα το απόγευμα δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να καταλάβουν και να αντιληφθούν πολλά πράγματα καλύτερα. 

Η εκδήλωση εκτός από την διαχείριση του άγχους των μαθητών περιείχε και χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν κρίσιμες στην προσπάθεια του εκάστοτε παιδιού που θέλει να πετύχει στις πανελλαδικές εξετάσεις.






Στην εκδήλωση μίλησαν η Κατερίνα Παπαδοπούλου (Φιλόλογος και Ειδική Παιδαγωγός) & η Σταυρούλα Δριβάκου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας). 


Στο τέλος της ομιλίας της κυρίας Δριβάκου μάλιστα τέθηκαν και αρκετές ερωτήσεις από γονείς και μαθητές οι οποίες συζητήθηκαν περεταίρω δείχνοντας τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία. 
 
Τέλος ο Δημήτρης Ελευσινιώτης ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου