Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΠΟΛΕΜΟΣ



Μπήκαμε για τα καλά πλέον στην προεκλογική περίοδο και μας μένουν μόλις 2 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, τις εκλογές που θα αλλάξουν εντελώς τον πολιτικό χάρτη και σκηνικό στο νησί μας .
Ήδη εδώ και καιρό ο «πόλεμος» για τη διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου Σαλαμίνας όσο πάει και εντείνεται.
Οι μονομάχοι προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους όσους και όσες πιστεύουν ότι θα είναι αυτοί που θα δώσουν ώθηση και δυναμική στην τελική μάχη που θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου.
Δεδομένο βέβαια είναι ότι τον βασικότερο ρόλο σε αυτού του είδους τις «μάχες» τον παίζει πάντα ο στρατηγός, αυτός που δίνει το τέμπο και χαράζει την πολιτική στρατηγική, αυτός που θα καταφέρει να πείσει τον ψηφοφόρο ότι αξίζει να του δοθεί η δυνατότητα να πάρει τις τύχες του τόπου και των πολιτών στα χέρια του.

Το βέβαιο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός ο «πόλεμος» θα εντείνεται και αυτό που ευχόμαστε εμείς είναι αυτή η μάχη να διεξαχθεί σε όλα τα επίπεδα, αλλά να υπάρξει και να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός.
Εξάλλου όλοι αυτοί που επιθυμούν να τους δοθεί η ευκαιρία ότι έχουν το ίδιο κοινό σκοπό και στόχο. Να πάνε ένα βήμα μπροστά τη Σαλαμίνα μας που τα τελευταία 5χρόνια θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και έχει βαλτώσει εντελώς σε όλα τα επίπεδα από την σημερινή απερχόμενη δημοτική αρχή.
Καλό αγώνα σε όλους!
Και να θυμάστε, η Σαλαμίνα μας ενώνει και μετά τον αγώνα όταν αυτός θα λήξει πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου