Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Με νίκη επί της ΑΕ Νεάπολης συνεχίζει ο Αμπελακιακός




Μία σχετικά εύκολη νίκη πήρε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας ο Αμπελακιακός απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕ Νεάπολης. 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά στο πρώτο ημίχρονο με τον Αμπελακιακό να απειλεί στην συνέχεια με κάποια μακρινά σουτ. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 40’ όταν ο αμυντικός των φιλοξενούμενων ανέτρεψε αντικανονικά τον Σταφσουλάι και ο Σαρηγιάννης έστησε την μπάλα στην λευκή βούλα σημειώνοντας το 1-0.
Στην επανάληψη η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο με τους Τσαραούση και Κανελλόπουλο να σημαδεύουν από μία φορά ο καθένας τα δοκάρια του αντίπαλου γκολκίπερ στο 68’ και 70’ αντίστοιχα.
Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα μας ήρθε από μία σέντρα του Κανελλόπουλου , όπου βρήκε αποδέκτη της μπάλας τον Κοκλιώτη ο οποίος έβαλε ίσως το ομορφότερο γκολ της χρονιάς όταν με γυριστό ψαλιδάκι στο αέρα βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δεξί παραθυράκι της αντίπαλης εστίας με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί γι’ αυτή την υπέροχη ενέργεια. Στην συνέχεια βέβαια ο διαιτητής Ανδρικόπουλος χάλασε αυτή την υπέροχη στιγμή όταν έδειξε 2η κίτρινη κάρτα για πανηγυρισμό στον Κοκλιώτη με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το ματς. 
Τελικό σκορ λοιπόν 2-0 για τον Αμπελακιακό που θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει περισσότερα τέρματα αν ήταν λιγάκι τυχερός. Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την επόμενη Κυριακή με τον Ιωνικό.
Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της αδικοχαμένης Εύας.
Συνθέσεις ομάδων:
Αμπελακιακός: Καρνέσης, Τσαραούσης, Λιάτος, Χαλούλος, Καμπούρης, Σγούρδας(85’ Μαούνης), Κοκλιώτης, Σαρηγιάννης, Κανελλόπουλος, Ντάφλας, Σταφσουλάι(79’ Μπούτσης).
ΑΕ Νεάπολης: Φαϊτάκας, Νάνο, Ζάνταλης, Χρηστάκης, Βολονάκης, Κωσταντίνου, Ταβλαδοράκης(54’ Βλαχάκης), Τσακάνι, Νόκας, Πατευταράκης(79’ Χήλας), Περάκης(81’ Μπιτζανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου