Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΣΦΗΝΑΚΙΑ



Με τυμπανοκρουσίες μάς είπαν ότι εγκαινίασαν το νέο αμαξοστάσιο του Δήμου μας. Αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι με τα χρήματα που θα δίνουμε για ενοίκιο κάθε μήνα σε δύο χρόνια θα είχαμε ιδιόκτητο αμαξοστάσιο, μιας και το ενοίκιο ανέρχεται στις 7.800 ευρώ. Ποιος θα πληρώνει το μάρμαρο;
Με ρωτούν με αγωνία και πολύ θυμό αναγνώστες, φίλοι και γνωστοί,  για το ποιος μηχανικός και ποια τεχνική υπηρεσία θα τολμήσουν να βάλουν την υπογραφή τους για να παραλάβουν τα εκτρώματα και τις κακοτεχνίες στους δρόμους που υποτίθεται φτιάχνονται στο νησί. Η απάντησή μου είναι ότι δεν πιστεύω να το κάνει αυτό κάποιος παρά μόνο ο γνωστός.

Τάκης μαζί με την κολλητή του τη Ρούλα βγάζοντας μερικές φωτογραφίες λίγο πριν το πολιτικό τους τέλος. Τελικά πρόκειται να μάθουμε τα εκτρώματα των ασφαλτοστρώσεων ποιος τα κάνει και ποιος έχει την ευθύνη; Ο χιλιοφωτογραφημένος Τάκης ή η μανάρα Ρούλα;
Έχω μια απορία! Γιατί σε όποια εκδήλωση που υπάρχει ζωντανή μουσική, όταν η ορχήστρα παίζει το τραγούδι «να μπορούσα στα σύννεφα, να ΄χα εγώ βενζινάδικο» και παρευρίσκεται ο Γιάννης Τσαβαρής με την ομάδα του τότε γίνεται χαμός και ξεσηκώνεται η ομάδα;
Όταν δεν είσαι τυπικός κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ως  υποψήφιος στις υποχρεώσεις σου, τότε μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι παραμυθατζής θα είσαι στην περίπτωση που εκλεγείς. Προς το παρόν μόνο αυτά και καλό θα είναι να μην αρχίσουμε να γράφουμε και ονόματα.
Πολυαγαπημένε μου υποψήφιε , αν νομίζεις ότι με το προφίλ σου και μόνο στο Facebook θα έχεις και τύχη να εκλεγείς , πλανάσαι πλάνην οικτρά. Το πολύ πολύ να καταφέρεις να εκλεγείς 30ος,  40ος άντε και 50ος.
Στα Γιάννενα σφάζουν αρνιά, σφάζουν και κομματάρχες δεξιόστροφους, εκεί έγινε το κόλπο γκρόσο και στήθηκε η βιομηχανία του κομματικού στελέχους της Ν.Δ  για τις παράνομες ελληνοποιήσεις του «άριστου» νεοεισοδηματία.
Κάποιοι έχουν αρχίσει τον τελευταίο καιρό να πηγαινοέρχονται στην Σκουζέ και να επισκέπτονται τον εισαγγελέα, ρε λέτε να έχουμε εξελίξεις πριν τις εκλογές και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;
Novartis, παραδικαστικό, παράνομες ελληνοποιήσεις και άλλα πολλά είναι τα σπορ που προπονούνται οι άριστοι που φτωχοποίησαν τη χώρα και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αυτοί που με το μαγικό τους ράβδισμα μπορούν να μας σώσουν. Το κακό δεν είναι αυτό, αυτό ξέρουν να κάνουν από την ημέρα που γεννήθηκαν αυτό κάνουν, το κακό είναι ότι υπάρχουν ακόμα αφελείς που τους πιστεύουν.
Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν οι «άριστοι» και νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας μαζί με τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους, τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους και τα κανάλια της αποβλάκωσης είναι το χουνέρι που τους έχει κάνει αυτό το «τσογλάνι», ο Αλέξης, που αντί για αριστερή παρένθεση όπως προσδοκούσαν ότι θα ήταν, αυτό αποδείχτηκε ο πιο σκληρός τους αντίπαλος που καθημερινά τους γλεντάει και φυσικά είναι ο μόνος μνημονιακός πρωθυπουργός που θα εξαντλήσει την τετραετία με πολλές πιθανότητες μάλιστα στην επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου