Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Με σεβασμό στους πολίτες και στους εργαζόμενους, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης τους και με έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, σας πληροφορούμε ότι το σύνολο των Διευθύνσεων που στεγάζονταν έως σήμερα σε εννέα (9) διαφορετικά και διάσπαρτα κτήρια στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά βρίσκονται σε διαδικασία μετεγκατάστασης σε ενιαίο, νέο και σύγχρονο κτίριο επί των οδών Αιγάλεω 5 και Κάστορος στον Πειραιά (περιοχή Αγίου Διονυσίου).Η διαδικασία μετεγκατάστασης είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου 2019. Μέχρι σήμερα στο νέο κτήριο έχουν μεταφερθεί:

(i) Τα γραφεία των Αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς και Νήσων.
(ii) Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πειραιώς και Νήσων.
(iii) Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Πειραιώς και Νήσων.
(iv) Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Νήσων.
(v) Η Διεύθυνση Οικονομικών Πειραιώς.
(vi) Η Διεύθυνση Οικονομικών Νήσων.
(vii) Η Διεύθυνση Αλιείας Πειραιώς & Νήσων &
(viii) Το αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Πειραιώς και Νήσων.

Εκκρεμεί για τις ανωτέρω Υπηρεσίες και τα Γραφεία Αντιπεριφερειαρχών η ενεργοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο θα γίνει άμεσα, με τα τηλέφωνα των Υπηρεσιών να παραμένουν τα ίδια. Επίσης, εντός των προσεχών ημερών θα είναι προσβάσιμο για το κοινό το ηλεκτρονικό και φυσικό (έντυπο) αρχείο των παραπάνω Διευθύνσεων.

Σας ζητάμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που συνεπάγεται αυτή η μετεγκατάσταση και ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου