Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ιπτάμενα φαναράκια στην τελετή λήξης του 25ου Καρναβαλιού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη



Δεκαοκτώ άρματα, εικοσιένα  πεζοπόρα τμήματα και 6.000 καρναβαλιστές παίρνουν μέρος στην κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων, την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Αγ.Ι. Ρέντη. Από τις 11.30 το πρωί η οδός Φλέμινγκ θα γεμίσει με Παγώνια, Δεινόσαυρους, Βενετσιάνους και Κουβάνους, Στυαροφόρους και Βαλεντίνους, Παγωτά που χορεύουν και Πιγκουίνους που τραγουδούν.
Ο Δούρειος Ίππος με τον Μονόκερο και το Τζίνι ως Βασιλιάς Καρνάβαλος θα σκορπίσουν τη μαγεία της Αποκριάς. Προσοχή γιατί το Αγγελάκι του Έρωτα θα είναι έτοιμο να σκορπίσει τα βέλη του πάνω στο άρμα.
 Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει γλέντι στην κεντρική πλατεία του Αγ.Ι. Ρέντη. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Στις 7 το απόγευμα,  στην κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89.8 διοργανώνει συναυλία με τον Νίκο Απέργη και τους Deevibes (opening act). Παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.



Στον ίδιο χώρο ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει φροντίσει να είναι εντυπωσιακή η λήξη του 25ου Καρναβαλιού αφήνοντας χιλιάδες πολύχρωμα φαναράκια να φωτίσουν τον Αττικό ουρανό.






ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ
Φλέμινγκ
‘Ωρα έναρξης: 11.30 π.μ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΝΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΗ
Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου