Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΪΟΥ 2019



Κυρίες και Κύριοι,

με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας παροτρύνω να θέσουμε ουσιαστικά και κυριολεκτικά ως πρώτη προτεραιότητά μας τον πολίτη, μέσω του «ευ αγωνίζεσθαι».
Όλοι διακηρύσσουμε ότι το ενδιαφέρον μας είναι να προσφέρουμε στο Δήμο μας και στους συμπολίτες μας. Εξαγγέλλουμε μέτρα, λύσεις και προτάσεις με σκοπό τον σεβασμό και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Παρόλα αυτά, η ιστορία έχει αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου συχνά παρασυρόμαστε από την ανάγκη να μεταδώσουμε τα μηνύματά μας και να μας αφουγκραστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δέκτες, ώστε εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε ρύπανση και σύγχυση των μεταδιδόμενων πληροφοριών. Σας καλώ να βάλουμε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.


Το μικροπολιτικό όφελος των εκάστοτε υποψηφίων, δεν μπορεί να είναι πάνω από το συμφέρον των πολιτών, ούτε ανώτερο από το καλό του τόπου. Ακόμη κι αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.
Η δύναμη του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου συμβάλλει στην ευρύτερη διάδοση των προεκλογικών μας μηνυμάτων και του προγράμματός μας. Ας αξιοποιήσουμε τα ΜΜΕ του νησιού μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να σπαταλούμε χρόνο για διαψεύσεις και αλληλοκατηγορίες. Τα “fake news” το μόνο που προσφέρουν είναι ένα «κλικ» στις ιστοσελίδες που τα φιλοξενούν και σε καμιά περίπτωση δεν ενισχύουν την εικόνα του πληροφοριοδότη. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, από ειλικρινείς και αληθινούς υποψηφίους. Ας επιστήσουμε την προσοχή των συμπολιτών μας στους κίτρινους κάδους ανακύκλωσης και όχι στις «κίτρινες ειδήσεις»…

Αυτές άλλωστε, είναι κάποιες απλές, στοιχειώδεις, βασικές αρχές για μια προεκλογική περίοδο με επίκεντρο τον πολίτη και τον τόπο μας. Μπορούμε σε αυτές τις αρχές να συμφωνήσουμε, αρκεί όλοι να δείξουμε καλή θέληση. Σε τελική ανάλυση αυτό θα είναι και το μέτρο απόδειξης, ότι αυτά που διακηρύσσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε πράξη.

Πιστεύω ότι όλοι μας διακατεχόμαστε από αγάπη για τον τόπο μας, και ότι αυτός είναι και ο λόγος που θέτουμε υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τα προβλήματα του τόπου μας, περισσότερο θα πρέπει να μας ενώνουν!!!                              Ας αφήσουμε τον επιζήμιο ανταγωνισμό και τις φθηνές αντιπαλότητες και ας επιδοθούμε σε ένα δημιουργικό συναγωνισμό.

Αναμένοντας την θετική ανταπόκριση ΟΛΩΝ των υποψηφίων συνδυασμών, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή του «ευ αγωνίζεσθαι» και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

                                                                   Δημήτρης  Ελευσινιώτης 
                      Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου