Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Απολογισμός Τραγωδίας;




Προσπαθώντας να πείσει ακόμα και τον εαυτό της η σημερινή δήμαρχος, το πρωί παρουσίασε αυτά που μάλλον φανταζόταν να έχει κάνει 4,5 χρόνια τώρα που αυτή και η ομάδα της βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου Σαλαμίνας.
Έργα της περιφέρειας τα παρουσίασε για δικά της, έργα του προηγούμενου δημάρχου ή έργα που εκτελούνταν από μελέτες της προηγούμενης δημοτικής αρχής τα θεώρησε τεράστια επιτυχία της.
Θεωρεί ότι μετά από την 
θεσμοθέτηση αντιδημαρχίας καθημερινότητας τα προβλήματα των πολιτών έχουν λυθεί και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς.


Όταν η Σαλαμίνα έχει γεμίσει αδέσποτα σκυλιά που επιτίθενται σε περαστικούς και έχουν στείλει στα νοσοκομεία συμπολίτες μας, εκείνη νομίζει ότι «δημιούργησε τμήμα διαχείρισης ζωών συντροφιάς»
Θεωρεί έργο τεράστιο ότι με ενοίκιο 8.000ευρώ το μήνα ή όχι εξασφάλισε χώρο για τη μεταστέγαση του αμαξοστάσιου του Δήμου;
Θεωρεί ότι είναι μεγάλο έργο η επισκευή της στέγης του 5ου Δημοτικού σχολείου.
Προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς και να μας πείσει ότι το Δημαρχείο Σαλαμίνας είναι βαμμένο.
Χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για την τεράστια προσφορά τους
Στην κοινωνική πολιτική θεωρεί μέγα κατόρθωμα μεταξύ των άλλων που διαχειρίζεται ότι οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία για τους πληγέντες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική. Έργο σημαντικό θεωρεί επίσης ότι την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας βράβευσε τα παλαιότερα μέλη των ΚΑΠΗ.
Στον χώρο του αθλητισμού βέβαια έργο της θεωρεί όπως δηλώνει στο φυλλάδιο που μοιράστηκε η ενθάρρυνση στην επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής μας ομάδας ΑΙΑΣ.
Έργο επίσης θεωρεί και ότι ψηφίστηκε κανονισμός περιπτέρων χερσαίας ζώνης λιμένος.
Ακόμη και ότι εκριζώθηκαν οι ξεροί φοίνικες που δεν κατάφεραν να σώσουν και η πρωτοφανής φύτευση πεύκων σε πεζοδρόμια. Ναι και αυτό το καταγράφει σαν έργο. Αυτά και άλλα πολλά που όπως και η ίδια δήλωσε ότι δεν τα πιστεύει, έκανε η σημερινή κατά κοινή ομολογία πιο ανίκανη δημοτική αρχή στην ιστορία του τόπου μας. Εμείς που ζούμε την καθημερινότητα μάλλον ζούμε ένα όνειρο.
Αυτός ήταν ο πρώτος και τελευταίος απολογισμός της κα. Νάννου και πρέπει να την ευγνωμονούμε που τόσα πολλά έχει κάνει για να αλλάξει την όψη του νησιού που εμείς και κανένας άλλος δεν βλέπουμε.
Ένα από τα πολλά που δεν τόλμησε να αναφέρει ήταν και τα βουνά σκουπιδιών και οι εφιάλτες που ζήσαμε όλοι το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου