Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ευρεία σύσκεψη για το δίκτυο αποχέτευσης στα Σελήνια Σαλαμίνας

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος σχετικά με το δίκτυο αποχέτευσης στην περιοχή των Σεληνίων Σαλαμίνας. Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σαλαμίνας , αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων κ.κ. Κάτουλα Άντα και Καπετανοπούλου Ανδρομάχη, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων και του Δήμου Σαλαμίνας, ο Πρόεδρος ΚΤΕΛ Σαλαμίνας κ. Κωνσταντίνος Γαβριήλ καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κατέστησε σαφές προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα προς τον Δήμο Σαλαμίνας ότι το έργο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί μέχρι το τέλος Απριλίου 2018 και να είναι λειτουργικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση το έργο θα απενταχθεί και το συνολικό του κόστος θα επιβαρύνει το Δήμο Σαλαμίνας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυσχερή οικονομική του κατάσταση.
Κατά συνέπεια, για την επίτευξη αυτού του στόχου και τον καλύτερο συντονισμό απαιτείται η μέγιστη κατανόηση και συναίνεση των πολιτών.
 Ο κ. Χατζηπέρος τόνισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι η εκτέλεση των τεχνικών έργων με τη μικρότερη δυνατή όχληση των πολιτών και την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου