Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Συρματόπλεγμα... και κατά ΟΛΠ, Δήμος, εργαζόμενοι και κάτοικοι του Περάματος

Για οικειοποίηση με «αυθαίρετη» και «αιφνιδιαστική» - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου - ενέργεια εκ μέρους της ΟΛΠ Α.Ε., μέρους της παραχωρηθείσας έκτασης 34.500 τ.μ. στον Δήμο Περάματος, στην περιοχή Αρμός, καταγγέλλει τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά η Δημοτική Αρχή, με χθεσινή απόφαση του Δ.Σ., με δήμο - με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Ι. Λαγουδάκη - εργαζομένους του δήμου, κατοίκους και μαθητές να αντιδρούν, σήμερα το πρωί, και να υψώνουν νέο συρματόπλεγμα στο τοιχίο που αποτελεί και το φυσικό όριο μεταξύ του λιμανιού και του Δήμου Περάματος, αντιστεκόμενοι σε μία τέτοια ενέργεια.

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Δήμαρχο για το θέμα, μας τόνισε:
«Άμεση κινητοποίησή μας και δυναμική αντίσταση, με στόχο την αποτροπή οποιασδήποτε παράνομης μονομερούς  ενέργειας εκ μέρους του ΟΛΠ., στο χώρο του Αρμού.
Αύριο, θα συναντηθούμε στο Υπουργείο Ναυτιλίας με τον Υπουργό και τον αρμόδιο Υφυπουργό, τόσο προς ενημέρωση τους, όσο και να διατρανώσουμε τη δίκαιη θέση μας και την απόφασή μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα του Δήμου και των δημοτών μας.
Ζητάμε την ανάληψη δράσεων από την Κυβέρνηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων έναντι της ΟΛΠ Α.Ε.
Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε μία σπιθαμή γης από τον Αρμό, ο οποίος αναφέρεται ως εξαιρούμενος χώρος σύμφωνα με το Ν. 4404/2016».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου