Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ



Το απόλυτο τίποτα, η απόλυτη εξαπάτηση, η απόλυτη απογοήτευση της συντριπτικής πλειοψηφίας αυτών που ψήφισαν, αυτών που πίστεψαν στα ψέματα και στις ψεύτικες υποσχέσεις της σημερινής Δημάρχου και της ομάδας της που κάνοντας ένα μακρόν και συκοφαντικό προεκλογικό αγώνα κατάφεραν να εξαπατήσουν τις χιλιάδες ανθρώπων που τους εμπιστεύτηκαν και ήλπιζαν ότι θα έκαναν το θαύμα, που έζησαν ένα όνειρο το οποίο κατέληξε σε εφιάλτη.
Αυτά είναι το κοινό συμπέρασμα μετά από 4 και πλέον χρόνια της δημοτικής αρχής των καθαροχερίτων. Ότι έργο γίνεται σήμερα και δυστυχώς κακότεχνο σαν την ασφαλτόστρωση των κεντρικών δρόμων, είναι έργα που οι μελέτες τους είχαν γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και φυσικά εκτελούνται από την αντιπεριφέρεια νήσων.
Τα παράπονα των πολιτών και η αγανάκτηση τους κάθε μέρα που περνά όλο και μεγαλώνει μιας και βλέπουν την καθημερινότητα τους να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Κατεστραμμένοι δρόμοι, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, ελλιπέστατος δημοτικός φωτισμός ιδιαίτερα στην περιφέρεια, η καθαριότητα σε τραγικό σημείο και τα βουνά από σκουπίδια να πνίγουν τους κατοίκους, η Σαλαμίνα μας δείχνει κάθε μέρα που περνά με την πιο ανίκανη δημοτική αρχή των τελευταίων δεκαετιών όλο και περισσότερο γερασμένη.
Στην πολύπαθη λεωφόρο Αιαντείου οι κολόνες του ηλεκτροφωτισμού μία-μία πέφτουν από την σκουριά που τις τρώει και ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι μεγάλος. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ιδιαίτερα στην περιφέρεια αλλά και οι ελάχιστες παιδικές χαρές έχουν καταστραφεί εντελώς  και οι υποτιθέμενοι υπεύθυνοι δεν δίνουν καμία σημασία.
Το κοιμητήριο στο Αιάντειο είναι άκρως ακατάλληλο για ταφή των νεκρών και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα. Τα σκάνδαλα πνίγουν το δημαρχιακό μέγαρο και αυτοί το παίζουν «γερμανοί», ακόμη και το κτήριο του δημαρχείου βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και η εξωτερική του όψη είναι σε κακά χάλια και αυτοί νομίζουν ότι όλα πάνε καλά.
Τέσσερα και πλέον χρόνια στην «κακοδιοίκηση» του δήμου η σημερινή δήμαρχος δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να δώσει μια κοινή συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει τους πολίτες, παρά αρκείται σε πάμπολλες φωτογραφικές της αναρτήσεις στο Facebook από γάμους και πανηγύρια.
Ο καημός τους είναι πως θα κατορθώσουν τον βασικό τους αντίπαλο και εφιάλτη τους να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές, πως αλήθεια μπορεί ένα δήμαρχος να προχωρήσει και να έχει καθαρό μυαλό όταν έχει στήσει μία βιομηχανία μηνύσεων στον προηγούμενο δήμαρχο και αναλώνεται σε αυτό το σπορ;
Πως αλήθεια μπορεί ένας ή μία δήμαρχος να δουλέψει για το καλό του τόπου του όταν στην ουσία την διοίκηση δεν την ασκεί αυτός αλλά το οικογενειακό του περιβάλλον;
Πως αλήθεια μπορεί να πείσει και να σταθεί μια δημοτική αρχή όταν προεκλογικά έταζε στους πάντες τα πάντα και μόλις ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου ξέχασε και τους πάντες και τα πάντα.
Πως αλήθεια μπορεί να πείσει μια δημοτική αρχή όταν οι απευθείας αναθέσει έχουν ξεπεράσει και έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ πανελλαδικά; Όταν κατηγορούσε την προηγούμενη δημοτική αρχή για ξεπούλημα των «ασημικών» στο θέμα του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ και αυτή το έκανε πράξη με απαράδεκτους όρους όπως την κατηγορεί η αντιπολίτευση; Πως μπορεί να σταθεί μια δημοτική αρχή όταν ακόμα και για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δεν κατάφερε να έχει τη συναίνεση και στήριξη ούτε των δικών της δημοτικών συμβούλων;
Αυτά και πολλά άλλα που θα χρειαζόντουσαν πολλές μα πάρα πολλές σελίδες για να μπορέσεις να τα αποτυπώσεις οδηγούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στο συμπέρασμα ότι δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή είναι ένα μεγάλο και απόλυτο πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ.
Το μόνο που μας απομένει είναι να κάνουμε υπομονή βλέποντας τη Σαλαμίνα μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μέχρι να έρθει η στιγμή που ο λαός θα τους στείλει σπίτι τους, ελπίζοντας ότι δεν ξαναπροδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου