Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΜΗΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ



ΙΟΥΝΙΟΣ (Συνέχεια)
1) 11-13 Ιουνίου ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ μας απαγορεύει την μεταφορά των απορριμμάτων λόγω επισκευαστικών εργασιών στην περιοχή. Για δες καιρό που διάλεξε…!!! Χάος με τα σκουπίδια!!!
2) Προπονητικό camp για να μπορέσουν τα παιδιά να γνωρίσουν την Ιστιοπλοΐα στις εγκαταστάσεις του Ναυ αθλητικού Ομίλου Σεληνίων(19-6 έως 31-7 για παιδιά 6-12 ετών)
5)  Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικής Μουσικής και Όπερας - ¨ΚΥΨΕΛΗ ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗ¨ , στις 22-6- 2018 βράβευσε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά  την μαέστρο της Χορωδίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,Κα. Ευαγγελία Λαμπάρα. Συγχαρητήρια μας έκανες περήφανους Λίτσα ,και εις ανώτερα!!!

6) Ένταξη στο Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" και Προμήθεια - Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Νησιού με συνολικό προϋπολογισμό 282.000,00 με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Σαλαμίνας, για να δούμε  τι θα δούμε στις παιδικές χαρές της Κ.ΒΙΓΛΑΣ ?
7) Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018(θλιβερή ημέρα) O Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος προδόθηκε από την καρδιά του δύο ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση ύπατος  Τον Οκτώβριο Η Εκλογή Του Νέου Μητροπολίτη Λαρίσης
8)Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, το ΑΙΑΝΤΕΙΟ θα αποκτήσει ΛΥΚΕΙΟ!!!!!! (ΦΕΚ 2428/Β/26-6-2018).Το ΑΙΑΝΤΕΙΟ παίρνει τη σκυτάλη ,εύχομαι και στη δημιουργία  άλλων σχολείων στο νησί μας γιατί πάνω από όλα είναι τα παιδιά μας!!
9)Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 Καλό χειμώνα είπαμε? Δυστυχώς εκτός του χειμώνα εν όψει καλοκαιριού ,ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης στη Μάνδρα: Πλημμύρισαν σπίτια, ποτάμια γίνανε  οι δρόμοι!!!

ΙΟΥΛΙΟΣ
Αλωνάρη με τ' αλώνια και με τα χρυσά πεπόνια. Άλλος σπέρνει και θερίζει ,άλλος τρώει και μακαρίζει
1)Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, το ΑΙΑΝΤΕΙΟ θα αποκτήσει ΛΥΚΕΙΟ!!!!!! Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στέγασης των μαθητών της περιοχής μας σε λίγο θα λυθεί οριστικά με την ίδρυση Λυκείου στο Αιάντειο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγ. Αθανασίου
2).Η παιδική σκηνή Χριστόπουλου παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ" στο ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ θέατρο το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 9.15 μ.μ  με πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα
3) Σάββατο 7 Ιουλίου μία 72χρονη που κινούταν πεζή στη Λ. Αιαντείου έχασε τη ζωή της. Ειδικότερα στις 11:00 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε 72χρονη πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
4) Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 καταρρακτώδης βροχή πλημμύρισαν τα πάντα – Ουρές χιλιομέτρων στα Φερρυ Μποτ



5).Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Ελευθέρας πάλης στο Ρέθυμνο και με την συμμετοχή αθλητών του παλαιστικού Συλλόγου Σαλαμίνας που πρώτευσαν. Συγχαρητήρια στον προπονητή Χαράλαμπο Καμπίτση και στους αθλητές!!!
6) Ιδρύεται κέντρο στήριξης κακοποιημένων γυναικών στη Σαλαμίνα. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Θα λειτουργήσει από τις αρχές του 2019. Ωφελούμενες από την ίδρυση του κέντρου είναι γυναίκες που έχουν υποστεί και υφίστανται βία σε όλες τις μορφές
7)Την Πέμπτη  12 Ιουλίου 2018 φτάνει το σκήνωμα του μακαριστού Ιγνατίου στη Λάρισα, το απόγευμα, θα αφιχθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης και εν συνεχεία θα τεθεί σέ λαϊκό προσκύνημα. Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στις 11:00 το πρωί,  προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
8) Ο Άδωνις Γεωργιάδης την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ στην αίθουσα Δ. Μπόγρη θα μιλήσει για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τα εθνικά θέματα.

9)Τρία αυτοκίνητα σε διάστημα λίγων ημερών έπεσαν στην θάλασσα .Τα δύο στην Λ. Αιαντείου και το τρίτο στο Ρέστη. Οδηγοί προσοχή!!! Ιούλιο ,Αύγουστο έχουμε πολλούς επισκέπτες στη Σαλαμίνα και το οδικό μας δίκτυο δεν είναι σε καλή κατάσταση !!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ζωή μας έχει πάντα προτεραιότητα!!!
10)Πεζοδρομείται η Ακτή Καραϊσκάκη στην παραλία Σαλαμίνας μέχρι τον Αγ. Νικόλαο, πιλοτικά για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

12) Και για το τέλος σας αφήνω το καλύτερο!!!!
Aianteion Bay Luxury hotel & suite
Το πρώτο ιστορικό ξενοδοχείο  που ξεκίνησε το 1966 από τον Νίκο Γαβριήλ και θεωρείται το πρώτο που δημιουργήθηκε στο Αιάντειο και έβαλε τις βάσεις για τη συνολική ενίσχυση του τουρισμού σε όλο το νησί. Φιλοξένησε σπουδαίες προσωπικότητες όπως τον Τζόνι Ρεπ και την ομάδα του ΑΓΙΑΞ στις 13-6-1973. Σε λίγες μέρες (13  Ιουλίου) ένα υπερσύγχρονο  ξενοδοχείο(20 λουξ δωμάτια από τα οποία οι 5 είναι σουίτες), πλήρως ανασκευασμένο θα ανοίξει  ξανά τις πύλες του για να συνεχίσει την ιστορία του, δημιούργημα  της οικογένειας Κουπετώρη-Γαβριήλ. Ευχόμαστε καλορίζικο και καλές δουλειές!!!

Καλή συνέχεια καλοκαιριού, να μου προσέχετε,σας φιλώ γλυκά!!
ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου