Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Εγκατάλειψη και οργή των κατοίκων της περιοχής «άσπρα σπίτια στo Καμπόλι»




Και όμως βρισκόμαστε στο σωτήριων έτος 2018 και ακόμη μία περιοχή του νησιού θυμίζει τριτοκοσμικές υποσαχάριες χώρες. Έντονα τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής «Άσπρα Σπίτια στο Καμπόλι» καθώς και η αγανάκτηση τους προς τη δημοτική αρχή ξεχειλίζει μιας και ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα τους είναι όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ότι για να πάνε στα σπίτια τους, το μόνο μέσον που μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι μηχανές εντούρο, τζιπ 4x4 ή γαϊδούρια. 

Αν κάποιος μπορεί τους δρόμους αυτούς να τους χαρακτηρίσει δρόμους τότε όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής ή τρελός θα είναι ή από άλλο πλανήτη. Σοβαρότατο επίσης πρόβλημα αντιμετωπίζουν και με την υδροδότηση τους μιας και η εφεδρική αντλία της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στην περιοχή είναι χαλασμένη και κανείς από τον δήμο παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις των κατοίκων δεν έχει κάνει κάτι για να αντικατασταθεί. Σε λίγο καιρό το πρόβλημα υδροδότησης τους θα είναι τεράστιο ενόψει του καλοκαιριού και της άφιξης των παραθεριστών στο νησί και της γύρω περιοχής.









Όσο και αν έχουν προσπαθήσει ο δήμος να τους λύσει το πρόβλημα με τους δρόμους μονοπάτια, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα και ήδη οργανώνουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα νομικά.

Γεγονός είναι ότι ακόμη μία φορά η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύει την ανικανότητα της να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου