Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη αμιγώς πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Σαλαμίνας

Την Κυριακή 4η Μαρτίου 2018 διεξήχθη επιτυχώς η πρώτη αμιγώς πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Σαλαμίνας. Με την ευρεία θεματολογία  της εξωτερικής πολιτικής, των εθνικών θεμάτων και της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, οι προσκεκλημένοι ομιλητές μας άγγιξαν ιδιαίτερα φλέγοντα και επίκαιρα θέματα, πήραν συγκεκριμένη θέση και σίγουρα πυροδότησαν συζητήσεις στο σύνολο των ακροατών. Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Μελίνα ήταν κατάμεστη πολιτών με έντονες ανησυχίες, γεγονός που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα.
Ο κ. Άγις Δήγκας, υπ. Διδάκτωρ Γεωπολιτικής και Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ, ανέλυσε τις επικείμενες εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζοντας ότι οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν άμεσα σε Γεωστρατηγικό επίπεδο την Πατρίδα μας.



Σε συνέχεια του προηγούμενου ομιλητή, ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ανέλυσε τα προβλήματα που οι επικίνδυνες κυβερνητικές πολιτικές έχουν προκαλέσει, τόσο σε οικονομικό όσο και σε γεωπολιτικό επίπεδο, ενώ τόνισε την σημασία της εθνικής ομόνοιας και ενότητας για την έξοδο από αυτήν την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία.


Αίσθηση προκάλεσε  η αποστροφή του λόγου του κυρίου Προέδρου, κατά την οποία ζήτησε από όλους να τελούν σε εγρήγορση για τις μελλοντικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται περιθώριο παραμικρού εφησυχασμού.
Την εκδήλωσή μας χαιρέτησαν ο Βουλευτής Β’ Πειραιά κύριος Ιωάννης Τραγάκης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά κ. Μιχάλης Λιβανός, ο γραμματέας ΝΟΔΕ Β΄ Πειραιά και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νίκαιας Βασίλης Στέγγος.






Με την παρουσία του και την στήριξή του μας τίμησε πλήθος πολιτικών παραγόντων του νησιού και της Περιφέρειας, ενώ η εκδήλωσή μας καλύφθηκε δημοσιογραφικά σχεδόν από το σύνολο του τοπικού Τύπου.
Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθειά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Μελίνα, για την παραχώρηση της αίθουσας, το αρτοποιείο του κύριου Παναγιώτη Γκουτζαμάνη για την επιμέλεια του μπουφέ, καθώς και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β' Πειραιά Μιχάλη Λιβανό, την γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας Γώγα Δρυγούτη και τον δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Καπετανάκη, για την αμέριστη βοήθειά τους.
Δίνουμε ραντεβού σύντομα στην επόμενη δράση μας.


Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ο πρόεδρος Η γραμματέας
Διολέτης Παντελής Μπιθιζή Σαβίνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου