Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ξεχείλισε από κόσμο η αίθουσα Μπόγρη στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιου



Στην κατάμεστη αίθουσα Δ.Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Σαν παραμύθι" του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης κ’ Τιρνάβου κ.Ιγνατίου. 

Στην παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Μεγάρων κ’ Σαλαμίνας Κωνσταντίνος, πλήθος κόσμου και επισήμων όπως ο πρώην ΑΓΕΝ Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο πρώην αρχηγός Λ/Σ Χρήστος Δελημιχάλης και σύσσωμος ο κλήρος της Σαλαμίνας. Ακόμη παρευρέθηκαν η Δήμαρχος του νησιού, όπως και οι πρώην Δήμαρχοι κ. Τσαβαρής, κ. Σοφράς και  κ. Μακρής. 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο π.Αχίλλιος Τσούτσουρας, Πρωτοσύγκελος της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου ενώ την παρουσίαση συμπλήρωσαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπης Μαγιάτης, ο Θεολόγος και Φιλόλογος καθηγητής κ. Γεώργιος Βιλλιώτης, η κ. Κατερίνα Περδικούρη-Δελημήτσου, Δρ. Μηχανικών Η-Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Χαράλαμπος Στεργιούλης, Δρ. Βυζαντινής Φιλολογίας του Α.Π. Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου