Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση προς τους κατοίκους του Αγ. Νικολάου

Αγαπητοί κάτοικοι του Αγ. Νικολάου
     Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου έχει προτείνει εγγράφως στους αρμόδιους φορείς την απομάκρυνση από τα πεζοδρόμια της περιοχής του Αγ. Νικολάου και της παραλίας των μεγάλων κάδων απορριμμάτων και την αντικατάσταση τους με μικρούς που θα χρησιμοποιούν  τα καταστήματα και οι οικίες.
  Μέχρι να εγκριθεί η πρόταση μας και να γίνει ο εφοδιασμός των μικρών κάδων, παρακαλούμε θερμά τους καταστηματάρχες, τους  κατοίκους , αλλά και τους διερχόμενους από την περιοχή  όπως ρίχνουν τις σακούλες με τα απορρίμματα τους  μέσα στους μεγάλους κάδους και στη συνέχεια να κλείνουν τα καπάκια.


    Είναι πολύ άσχημο  το συναίσθημα για όσους περπατούν στο πεζοδρόμιο  να αντικρίζουν  εικόνες όπως αυτή που φαίνεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία και να υποχρεώνονται να μυρίζουν τις δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τους ανοιχτούς κάδους.

    Παράκληση όπως  σεβαστούμε τους συμπολίτες μας και  διαφυλάξουμε  τις περιοχές της παραλίας  και του Αγ. Νικολάου που είναι  από τις πλέον όμορφες και  τουριστικές περιοχές της Σαλαμίνας.

                           Για το Δ.Σ  ο Πρόεδρος του Συλλόγου 
                                    Γιάννης  Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου