Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΣΕ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»



Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγόρησε την κυβέρνηση σε σημερινή συνέντευξή του σε εφημερίδα, ότι τάχα έχει ακροδεξιά στελέχη.
 Φανταστείτε θράσος, να μιλάει για ακροδεξιούς το κόμμα που έχει ορίσει αντιπρόεδρό του τον Άδωνη Γεωργιάδη, διαφημιστή της «βίβλου» του αντισημιτισμού που είχε γράψει ο Κώστας Πλεύρης, αρνητή της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου, αγαπημένο παιδί του δικτάτορα Παττακού.
Το κόμμα που έχει πρωτοκλασάτο στέλεχος και βασικό εκφραστή εντός και εκτός κοινοβουλίου το Μάκη Βορίδη, γενικό γραμματέα της νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ κατευθείαν διορισμένο από τον ίδιο το δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο και ιδρυτή και πρόεδρο του λεπενικού, ρατσιστικού, αντισημιτικού Ελληνικού Μετώπου.

Το κόμμα που υιοθετεί την αυθαίρετη, ανιστόρητη και εντελώς φασιστική ιδεολογική εξίσωση ότι Ναζισμός ίσον Χιτλερισμός, Χιτλερισμός ίσον Σταλινισμός, Σταλινισμός ίσον Κομμουνισμός, άρα Ναζισμός ίσον Κομμουνισμός. Μία εξίσωση, από την οποία η ΝΔ συνήθιζε άλλοτε να λαμβάνει πλήρεις πολιτικές αποστάσεις, όταν ακραία συντηρητικές ομάδες εντός ΕΛΚ έφερναν σχετικά σχέδια ψηφισμάτων.
Το κόμμα του οποίου ακόμη και ο ίδιος ο επικεφαλής του, μιλώντας στο Politico, ξέπλυνε τη Χρυσή Αυγή από την εγκληματική και δολοφονική της δράση, εισπράττοντας στη συνέχεια ακόμη και τα πολιτικά εύσημα εκ μέρους των Ελλήνων νεοναζί.

Από τη νεολαία του ΚΚΕ ίσαμε τη ΝΔ των Γεωργιάδη-Βορίδη υπάρχει κάποιες φορές μία απόσταση τόσο κοντινή όσο είναι το πολιτικό μπόι του κάθε Θεοδωρικάκου. Αλλά η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικεφαλής δεν μπορούν να μιλούν άλλο για σκοινί μέσα στο σπίτι του κρεμασμένου. Λίγη ντροπή επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου