Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Δυο μέτρα και δυο σταθμά



Επί δημοτικής αρχής Νάννου έχουν δοθεί άδειες κατάληψης χώρου και τραπεζοκαθισμάτων όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν έχει μείνει πλατεία για πλατεία, πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο, άγαλμα για άγαλμα που να μην έχουν δοθεί άδειες. Κι αν κάποιος τολμήσει να επισημάνει μια υπερβολή, σπεύδουν όλοι οι της στενότερης και …ευρύτερης οικογενείας στο διαδίκτυο να τον βρίσουν και να τον λοιδωρήσουν επειδή τάχα μου δεν θέλει να δουλέψουν οι νέοι επιχειρηματίες.
Κι ερχόμαστε τώρα στην περίπτωση του χώρου στην πλάτη του ιερού του Αγίου Νικολάου, τον οποίο είχε καταλάβει μέχρι πριν δυο χρόνια καφετέρια που βρίσκεται απέναντι.
Σήμερα στο σημείο λειτουργεί πάλι καφέ υπό άλλη διεύθυνση, το οποίο ζήτησε νομίμως να τοποθετήσει εκ νέου τραπεζοκαθίσματα στον εν λόγω, χώρο μιας και δεν έχει διέξοδο προς την παραλία. Το θέμα έρχεται για προέγκριση στη Δημοτική Κοινότητα Σαλαμίνας.  Κι ενώ η γνωμοδότηση της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι  θετική, ο πρόεδρος της Κοινότητας  Μιχάλης Νάννος εισηγείται να έρθει το θέμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Είναι ο ίδιος ο κ. Νάννος που πριν ένα μήνα ψήφιζε σαν μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου να δοθεί άδεια σε καφετέρια να βγάλει τραπέζια στην πλατεία Αίαντα.
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η εν λόγω καφετέρια στον Άγιο Νικόλα ανήκει σε πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος  δημοτικού συμβούλου  της προηγούμενης δημοτικής αρχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου