Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Εγκληματική αδιαφορία!



Σήμερα το μεσημέρι ένα δάσος κινδύνεψε. Σήμερα το μεσημέρι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τις φλόγες και τους ανέμους για να μην περάσει η φωτιά στον Πυλό.
Αληθεύει ότι ο Δήμος Σαλαμίνας μέχρι σήμερα, 25 Αυγούστου, δεν έχει υπογράψει ακόμη τη σύμβαση με τον εργολάβο για τα έργα της αντιπυρικής προστασίας έτους 2017, που περιλαμβάνει και καθαρισμό των πρανών ; Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ανευθυνότητας των δημοτικών μας ταγών, η απόφαση πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή μόλις 8 Αυγούστου, απούσης της δημάρχου και προεδρεύοντος του αντιπροέδρου Γρ. Καπετανάκη.
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ανευθυνότητα; Καλά, πότε θα καθαρίζονταν τα πρανή; Τον χειμώνα; Είναι δυνατόν δημοτικοί άρχοντες να ιεραρχούν  τις διακοπές τους πάνω από τα προβλήματα του τόπου που εξελέγησαν να υπηρετούν; Σήμερα η φωτιά έσβησε. Ο Άγιος Νικόλας κι η Παναγιά έχουν φυλάξει τ΄ άλλα δάση, γιατί το πούσι στα Κανάκια έφτασε στη μέση του δρόμου. Μέχρι πότε θ΄ αφήνουμε τα πάντα στην τύχη;
Και κάτι τελευταίο: Ας μας πει η κ. δήμαρχος πόσες φορές έχει συγκαλέσει τα τελευταία δύο χρόνια την Επιτροπή που έχει συγκροτηθεί για την πυροπροστασία, αξίζει να μάθουμε.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου