Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Έκθεση κοσμήματος – ενδυμάτων για καλό σκοπόH Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρ.Νάννου με τα μέλη του Rotary Σαλαμίνας , την κ.Γκερέκου και την κ.Αστεριάδη

Έκθεση κοσμήματος και ενδυμάτων διοργάνωσε το τριήμερο 2 – 4 Ιουνίου η οργάνωση Rotary Σαλαμίνας «Βασιλεύς Αίας» και η μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας «LIAROS BIOMEDICAL» στην αίθουσα Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων. 

Στόχος της  πρωτοβουλίας,  την επιμέλεια της οποίας είχε η δημιουργός κ. Ελένη Νεοφύτου, ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να δοθούν στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Σαλαμίνας.Η Α.Γκερέκου με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Κωστ/νο Μαρδιδάκη
Το Σάββατο 3 Ιουνίου επισκέφτηκαν την έκθεση η γνωστή ηθοποιός και πρ. υπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου και η τραγουδίστρια του «Νέου Κύματος»  Πόπη Αστεριάδη, τις οποίες υποδέχτηκαν η δήμαρχος Ι. Νάννου, ο πρόεδρος του παραρτήματος Rotary Σαλαμίνας  Κ. Μαριδάκης, η ροταριανή ιατρός κ. Α. Λιάρου  και η προσωπική φίλη της κ. Γκερέκου κ. Νεοφύτου. 

Παρόντες ακόμη οι αντιδήμαρχοι Ν. Αγαπίου, Κ. Μαριδάκης και Γ. Σκιαθίτης, ο πρόεδρος της Α΄θμιας 
Επιτροπής Παιδείας Γ. Λένης, ο τ. δήμαρχος Γ. Τσαβαρής, οι δημ. σύμβουλοι Π. Παπαθεοχάρης και Στ. Γεροντιώτου, ο κοιν. σύμβουλος Γ. Μαμμής, κ.ά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου