Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-Α-ΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2017» στις 11/5 & 15-19/5/2017. Παρουσίαση του προγράμματος στις 10.5.2017



Ένα 6ημερο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, στις 11/5/2017 και από τις 15 έως και τις 19/5/2017, με τη συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ειδικής εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά & των Νησιών της Αττικής πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Πλάτων», στη Νίκαια.
Στην διάρκεια αυτών των ημερών θα πάρουν μέρος, περίπου 7.500 μαθητές και μαθήτριες, συμμετέχοντας σε διάφορα αθλήματα (στίβος, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, γυμναστική κ.α.) και παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Στο παρακείμενο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών.

Διοργανωτές  του προγράμματος είναι οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Πειραιά. 
Κοινός στόχος είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού «# BEACTIVE».
Ø      Την Τετάρτη 10.5.2017 στις 11.00 π.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» θα γίνει θεματική παρουσίαση του προγράμματος «Σχολικός ΠΕΙΡΑΙ-Α-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» και του λογότυπου των εκδηλώσεων.
Επισυνάπτεται πρόσκληση για την παρουσίαση.
Μετά το τέλος των ομιλιών θα υποβληθούν ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου και άλλους παριστάμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου