Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Τα εγκαίνια της «Ονειροχώρας»



Έγιναν σήμερα το πρωί και επίσημα τα εγκαίνια της «Ονειροχώρας», της νέας μονάδας απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στο Αιάντειο (Λ. Κακής Βίγλας 164), η παιδαγωγός Χριστίνα Παυλίδη.
Να πούμε ότι η «Ονειροχώρα» είναι ένας σύγχρονος, φωτεινός και πολύχρωμα ζωγραφισμένος χώρος, που ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στη νότια πλευρά του νησιού και να απασχολήσει τα παιδιά δημιουργικά με μουσικοκινητική, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιγνίδι, δραματοποίηση, κατασκευές, παραμύθι και άλλες δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη φαντασία και την κινητικότητά τους και  ενισχύουν την αυτονομία τους. Ένα δείγμα, άλλωστε, της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στη μονάδα, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όσοι μείναμε στα εγκαίνια μέχρι το τέλος, με τους λιλιπούτειους χορευτές να δίνουν μια μίνι παράσταση που έκλεψε το χειροκρότημα όλων.

Στο σημερινό αγιασμό παραβρέθηκε η δήμαρχος Σαλαμίνας Ισ. Νάννου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ, πρόεδροι συλλόγων, αλλά και πολλοί συγγενείς και φίλοι της ιδιοκτήτριας.  Τόσο η ίδια η Χριστίνα Παυλίδη όσο και οι γονείς της, ο γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Παυλίδης και η σύζυγός του, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Καίτη Μπούταλη – Παυλίδη, δέχονταν απ΄ όλους τις ευχές για «Καλό Ξεκίνημα» και «Καλές Δουλειές». Στις ευχές τους προσθέτουμε και τις δικές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου