Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ξανάρχονται χιόνια, βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Αγριεύει ξανά ο καιρός από το βράδυ. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους. Κατά τόπους θα σημειωθεί πυκνή χιονόπτωση ενώ δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι σε ορισμένες περιοχές. 
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν: 
1) Απόψε στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. 
2) Αύριο, Τρίτη στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες, στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα. 

3) Την Τετάρτη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. 
Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν: 
1) Απόψε στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα). 
2) Αύριο, Τρίτη στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι τις απογευματινές ώρες, στα ορεινά - ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής - ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. 
3) Την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου