Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κηραλοιφή η Θεραπευτική για μυϊκούς πόνους.Είναι η παραδοσιακή πατροπαράδοτη   κηραλοιφή που χρησιμοποιούσαν αιώνες τώρα οι προγονοί μας.
Χρήσιμη και θεραπευτική σε κάθε δερματοπάθεια. Παρασκευάζετε από αγνό αντισηπτικό κερί μέλισσας και παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, δεν περιέχει ούτε χημικές ούτε τοξικές ουσίες, τίποτα πρόσθετο εντελώς αγνή παραδοσιακή.
 Κάποιες από τις θεραπευτικές της ιδιότητες είναι ενάντια της χρόνιας μαστίτιδας, του εκζέματος, των εγκαυμάτων, της δερματίτιδας. Ακόμη, συγκάματα, σκασίματα, κοψίματα, μυϊκούς πόνους, μυκητιάσειςσκασμένα χείλη, μασάζ, ακμή, αποτελεσματικότατη στην ξηροδερμία, και άλλες πολλές παθήσεις του δέρματος. Επίσης  χρησιμοποιείτε  ιδιαιτέρα από αλλεργικά άτομα που δεν μπορούν  να  χρησιμοποιήσουν  καμιά  άλλη  κρέμα του εμπορίου, γι αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε την κηραλοιφή εντελώς αγνή παραδοσιακή, έτσι μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι άφοβα.
Για τα μωρά θεωρείται ότι καλύτερο όταν είναι εντελώς αγνή όπως είναι αυτή που σας προσφέρουμε.
Εργαστήριο χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου  και κηραλοιφών. ΘΕΟΧΑΡΗ Τηλ. 210-4655166 Κιν. 6909669462Χίου και Βούλγαρη. Σαλαμίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου