Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

«Να αναλάβετε, να μας σώσετε!»



Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Σιγά, σιγά, με το μαλακό οι αβρότητες κυρία Δήμαρχε. Είπαμε, δηλώνετε γαλάζια, ψηφίζετε στις εκλογές της ΝΟΔΕ αλλά κρατήστε και λίγο τις ισορροπίες ως δήμαρχος! Ακόμη κι ο αρχηγός της αξιωματικής  αντιπολίτευσης τα΄ χασε όταν άκουσε από το στόμα σας, ενώ τον υποδεχόσαστε έξω από τον Άγιο Μηνά, να του εύχεστε να αναλάβει γρήγορα για να σώσει τη χώρα!  Τέτοια «διπλωματική» υποδοχή δεν πρέπει να είχε ακούσει ούτε σε συγκέντρωση νεοδημοκράτικης οργάνωσης.
Σεις να τα βλέπετε, κυρίες «βουλεύτριες» του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά, που τρέχετε ξοπίσω τους και δίνετε γη και ύδωρ και επιτρέπετε να κάνετε μαζί τους συσκέψεις «κεκλεισμένων των θυρών» για να σας βάλουν να τους  λύνετε όλα τα προβλήματα που δημιουργούν στους εαυτούς τους μόνοι τους. Σας το λέει η γυναίκα ξεκάθαρα: «Σεις καταστρέψατε τη χώρα κι ο Κυριάκος έρχεται για να τη σώσει». Και σεις αναμένετε σταυρούς. Είναι αυτό που λένε: Σκουπίσου κι απόφαγες!
 

Γιάννης Μοίρας (φωτο): Η κ. Νάννου πανηγυρίζει για την παρουσία του αρχηγού της Ν.Δ.
 Για το λόγου το αληθές, διαβάστε το σχόλιο του γραμματέα των ΑΝΕΛΛ Γιάννη Μοίρα, που παρίστατο επίσης στη Σαλαμίνα κατά τον αγιασμό των υδάτων, στην προσωπική του σελίδα στο φέισμπουκ για την κ. Νάννου:
«Μέχρι σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιμετωπίζαμε την κ. Νάννου με την αμεροληψία και την προκαταβολική συμπάθεια και στήριξη που θα άρμοζε απέναντι σε μία αυτοδιοικητικό. Με τη σημερινή της ανακοίνωση για τις πρωινές εκδηλώσεις των Θεοφανείων, η κ. Νάννου όρισε την περαιτέρω σχέση της με το Κίνημά μας ξεκάθαρα ως ένα στέλεχος της ΝΔ.
Όταν κάποιος περιφρονεί ακόμη και τους στοιχειώδεις θεσμικούς τύπους, ανάλογη θα είναι ή αντιμετώπιση που θα εισπράξει.

Υ.Γ.: Αν ή ανακοίνωση της κ. Νάννου μιλούσε για τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τέταρτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα, κάπως θα το έσωζε το πράγμα. Αλλά πανηγυρίζει για την "παρουσία του Αρχηγού της ΝΔ και των βουλευτών και πολιτευτών του"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου