Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

23ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη



Αλευρομουτζουρώματα, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, καντάδες και πολλά καλλιτεχνικά εργαστήρια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει για 23η χρονιά ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη από τις 5 έως τις 26 Φεβρουαρίου.  Στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη δημοτική ενότητα Νίκαιας και στις 26 στην οδό Φλέμινγκ στον Αγ.Ι. Ρέντη.

 Οι πλατείες και οι γειτονιές θα γεμίσουν με μασκαράδες ποδηλάτες και με αποκριάτικα τραγούδια από τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου. Οι μικροί μας φίλοι  θα έχουν την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν τις δικές τους μάσκες , να γίνουν ζωάκια και σουπερ ήρωες με face painting , να χαρούν με τους κλοουν και τα φουσκωτά παιχνίδια.
 Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
 «Το Καρναβάλι του Δήμου μας έχει γίνει πια θεσμός στη συνείδηση όχι μόνο των δημοτών μας αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.  Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτός ο θεσμός να συνεχιστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, δίνοντας τη ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εκφραστούν και να διασκεδάσουν».

*Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του 23ου Καρναβαλιού Δήμου Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου