Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, μΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΈΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΣ ΕΚΟΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019

Σημαντική επιτυχία της εκδήλωσης της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση- συνεστίαση του Ζαχαρία Ζούπη και της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο « ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ » στην Αμφιάλη . Δεκάδες φίλοι παραβρέθηκαν γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί και δίνοντας με την συμμετοχή τους,την διάθεση και το κέφι τους , δύναμη στις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα , ο π. Βουλευτής Κ. Λάλος και χαιρετισμό έστειλαν ο π.βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δ.Καρύδης και ο π. Δήμαρχος της πόλης Δ. Σαράφογλου. Επίσης , οι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι  Σύμβουλοι Β.Δατσέρη , Β. Σαββοπούλου, Κ. Βρετάκου  , ενώ χαιρετισμό έστειλαν οι Ν.Βρετάκος, Γ. Τσούτσας και Μ. Λάλος , όπως και οι π. Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Ν.Πέτσας- Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου  , Β. Μαρινοπούλου – Πρόεδρος του Δικτύου Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς και επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δικτύου από τις Σ. Στεφανιδου , Μ.Χαικάλη, Ι.Μωυσιάδη και Πετρούλα Καβούρη, ο Γ. Λάλος, Τ.Βενέτης , Χρυσα Μυργιαλή, Δ.Θεοχάρης  . Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και μέλος του Περιφερειακού συμβουλίου της « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ,Ο Π. Καμάς μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ ,ο Δ. Διαμαντίδης στέλεχος της « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ », ο Α. Κλαουράκης Πρόεδρος της ένωσης Κρητών, η Νατάσα Λιόση Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ », Ο θ. Ζερβός μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων , ο Α.Φασάκης Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Καρπαθίων , ο Μ. Γλαμπεδάκης Πρόεδρος του ΔΑΣ , Αντιπροσωπία από την  Εταιρεία Τεχνών , Επιστήμης και Πολιτισμού από τους Μ.Μπριλή, Λ. Λαζαρίδη, Δ.Κορυζή , ο Πρόεδρος της Τοπικής του ΠΑΣΟΚ Μ.Βαρβαντάκης , ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σπύρος Μάλλης , ο εκδότης του « ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ » Στ.Μανουσάκης και ο δημοσιογράφος του « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ » και ιδικτήτης του reportaznet Ν. Κουφάκος κ.ά

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Κίνησης Ζαχαρίας Ζούπης ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους ,αλά και όλους αυτούς που σ΄αυτά τα τρία σχεδόν χρόνια στήριξαν τις κινήσεις και τις συνεχείς πρωτοβουλίες του ιδιου και της « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και τόνισε ότι είναι υπερήφανος που η « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι σήμερα η μόνη υπάρχουσα,δρώσα δημοτική παράταξη στην Αντιπολιτευση με συνεχείς παρεμβάσεις μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τιμώντας την ψήφο των πολιτών. Στον χαιρετισμό του άσκησε κριτική στον Δήμαρχο για έλλειψη σχεδίου , αποτελεσματικότητα, απουσία δυναμισμού και μεθοδικότητας . Σημείωσε δε : « Κληρονόμησε 10 εκατομ.ευρώ και μια σειρά χρηματοδοτούμενα έργα από την Περιφέρεια .Στην πορεία του ήρθαν άλλα 5-6 εκατομ.ευρώ από τον ΟΛΠ από την διεκδίκηση Δημοτικών Αρχών της Δραπετσώνας ,φτάνοντας το Ταμείο στα 17 εκατομ.ευρώ! Η Περιφέρεια Αττικής τον στηρίζει , η Κυβέρνηση τον στηριζει.Σκεφτείτε ένα Δήμαρχο με σχέδιο,μεθοδικότητα , τι θα μπορούσε να πετύχει διαθέτοντας όλα αυτά τοα πλεονεκτήματα. Θα μπορούσε να βάλει την πόλη κυριολεκτικά την πόλη σε νεα ρότα και όχι να πορεύεται με μια από τα ίδια. ».Επεσήμανε δε ότι δεν μπορει άνας από τουςμεγαλύτερος Δήμους της χώρας να πορεύεται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα,δίχως σχέδιο και πυξίδα. « Το 2019 χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή στην Διοίκηση του Δήμου , την ανάδειξη μιας ομάδας αποφασισμένης να αλλάξει την μοίρα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας» . Τόνισε δε ότι γι αυτό χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων πέρα από κομματικούς,πολιτικούς,αυτοδιοικητικούς ακόμα και ψυχολογικούς διαχωρισμούς που θα νικήσει στις εκλογές αι θα οδηγήσει σε νέους δυναμικούς,αναπτυξιακούς δρόμους τον Δήμο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι,πολύ τραγούδι και χορό. Ήταν μια εκδήλωση όχι μόνο επιτυχημένη,αλλά και ελπιδοφόρα ότι κάτι νέο γεννιέται στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου