Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη στα τεχνικά έργα της Ν. Σαλαμίνας



Τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη αλλά και όσα προγραμματίζονται στο νησί της Σαλαμίνας, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κος Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου Σαλαμίνας.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα υπό εκτέλεση έργα στη θέση Βουρκάρι (περιοχή Δημαρχείου) όπου έλεγξε την πρόοδο των εργασιών διαπιστώνοντας τις τεχνικές και διαδικαστικές δυσκολίες του έργου με σκοπό να βρεθούν λύσεις για την επίσπευση των εργασιών και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που δημιουργούνται στους πολίτες.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα έργα του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού στα Σελήνια το οποίο μετά από πολλές διακοπές και καθυστερήσεις εξελίσσεται πλέον σε 3 μέτωπα.
Η επίσκεψη του κου Χατζηπέρου ολοκληρώθηκε με την εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τα τμήματα του οδικού δικτύου που πρόκειται να επισκευαστούν/βελτιωθούν. Είναι γεγονός ότι το οδικό δίκτυο της Σαλαμίνας είναι προβληματικό και οι προσπάθειες της Περιφέρειας σε συνεργασία με το Δήμο αποσκοπούν στη βελτίωσή του με όσο το δυνατόν ταχείς ρυθμούς με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου