Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ταραχή στο μέγαρο!



Όλο και πυκνώνουν τα νέφη πάνω από το δημοτικό μέγαρο Σαλαμίνας, προϊδεάζοντας για τη μεγάλη καταιγίδα που κοντοζυγώνει και απειλεί να σαρώσει τα πάντα τους επόμενους μήνες στο πέρασμά της.
Τα προβλήματα μέσα στο συνδυασμό της νυν δημάρχου φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει από την προεκλογική περίοδο με την ίδια στη αγωνιώδη προσπάθεια συλλογής ψήφων να υπόσχεται θέσεις σχεδόν σε όλους, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δημόσια σήμερα κάποιοι από αυτούς καταγγέλλουν.
Ο ίδιος σκοπός, το να επιτύχουμε δηλ. να εκλεγεί η παράταξή μας, φαίνεται πως ώθησε την επικεφαλής να επιλέξει στην πλειοψηφία τους άτομα με κύριο κριτήριο τον αριθμό των σταυρών που έφερναν στην πλάτη και την οικογένεια από την οποία προέρχονταν. Αποτέλεσμα; Και την πρώτη Κυριακή να μην δικαιωθεί- αφού ο συνδυασμός  Τσαβαρή κατάφερε να βρεθεί πολύ μπροστά- αλλά και μετά την επιτυχία της, μία εβδομάδα αργότερα, να πρέπει να συνεργαστεί με ανθρώπους που οι περισσότεροι είτε δεν μπορούσαν είτε δεν ήθελαν. 
Ο χορός των παραιτήσεων
Ακολούθησαν, μέσα στον επόμενο χρόνο, οι παραιτήσεις του αντιδημάρχου πολιτικού μηχανικού Π. Βασιλική, της προέδρου του Δ.Σ. δικηγόρου  Λ. Καπετάνιου και της Τ. Τοπούζογλου, με βαριές κατηγορίες για την πορεία του δημοτικού έργου. Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον - λίγο έλειψε να ζήσουμε και κατάληψη Κοινότητας -  άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της δημάρχου εισβάλλουν στο δημοτικό συμβούλιο και εμφανίζονται να έχουν ενεργή εμπλοκή σε θέματα του δήμου, μέλη της παράταξης μαλλιοτραβιούνται στους διαδρόμους, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της κ. Νάννου περιδιαβαίνουν τους δρόμους και τα σοκάκια της Σαλαμίνας βρίζοντας και λοιδορώντας συναδέλφους τους, όσοι δεν εξελέγησαν ξεκινάνε πολέμους μέσα από συλλόγους… μπάχαλο.
Παραίτηση Μπινιάρη – Μεγάλη κόντρα στον ΑΚΟΙΠΟΠ
Η φημολογούμενη παραίτηση της αντιδημάρχου και αν. δημάρχου Ε. Μπινιάρη  πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, αφού στο χειρόγραφο κείμενό της, που ήρθε στη δημοσιότητα, μιλά για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν «χαλίφης στη θέση του χαλίφη»,…………….
(*για το πλήρες κείμενο αναζητήστε την εφημερίδα «Ανατροπές» που κυκλοφόρησε απόψε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου