Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τεχνοχώρος Τελαμώνα: Έλα κι εσύ!

Στο ξεκίνημα μας φέτος έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην παρέα του Τελαμώνα δύο νέους, εξαίρετους συνεργάτες, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με τις γνώσεις, το μεράκι και το ταλέντο και τις ικανότητές τους τις προσπάθειες μας! 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Δημήτρη Παγάραλη που θα αναλάβει την χορωδία ανηλίκων και ως μαέστρος την μπάντας μας, και την κ. Θεώνη Μούλτου που θα οργανώσει την παιδική χορωδία και θα διδάξει μουσικο-κινητική τη θεατρική μας ομάδα! 

Το ΔΣ ευχαριστεί τους νέους και τους παλιούς συνεργάτες του και εύχεται καλή δημιουργική και ευχάριστη χρονιά με την ελπίδα και την πεποίθηση να συνεχίσει ο σύλλογος την πολιτιστική πορεία του με επιτυχία όπως κάνει τα τελευταία χρόνια! Σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στις ομάδες μας, εσείς και τα παιδιά σας, και αν έχετε κάποιες ιδέες περάστε από τον σύλλογο για καφεδάκι!


 Η πόρτα και οι ιδέες μας είναι πάντα ανοιχτές για νέους συνεργάτες! Η θεατρική ομάδα μας είναι πλήρες αλλά η χορευτική δέχεται μέλη όλο το χρόνο το ίδιο και η μπάντα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου