Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

«Η συγγραφική άνθηση στα Μέθανα, στον Πόρο και στην Τροιζηνία»



Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε τα Μέθανα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Το κύριο ερώτημα και η αγωνία των κατοίκων, πέραν των άλλων, ήταν για την συχνότητα των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Πειραιά, μετά το πέρας της θερινής περιόδου. Ο κ. Χατζηπέρος τους διαβεβαίωσε ότι τα δρομολόγια θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με την ίδια συχνότητα της προηγούμενης περιόδου και για την χειμερινή περίοδο θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο δρομολόγια.

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παραβρέθηκε στην πολιτιστική εκδήλωση «Η συγγραφική άνθηση στα Μέθανα, στον Πόρο και στην Τροιζηνία» , που διοργανώθηκε από τον Φορέα Ανάπτυξης και Πολιτισμού Μεθάνων – Τροιζηνίας και την Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία Μεθάνων, όπου έγινε συνοπτική παρουσίαση βιβλίων ντόπιων συγγραφέων, με έμφαση στα παλαιότερα, τα λιγότερο γνωστά και πλέον δυσεύρετα.
Ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τους διοργανωτές και μίλησε για τις αναμνήσεις του από την Ανταρσία του Αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ τον Μάϊο του 1973. Σαν συγγραφέας, αναφέρθηκε στο βιβλίο του που εκδόθηκε πρόσφατα με τίτλο «Στη σκιά του Ποσειδώνα-Η Ανταρσία του Α/Τ ΒΕΛΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου