Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ιστορία ξαναγεννιέται στη Σαλαμίνα



Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του ιστορικού Αίαντα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού,  έγινε σήμερα στης 7 μ.μ  στην γεμάτη αίθουσα  Δημήτρη Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας.
Σε μία γενική συνέλευση που θύμιζε Γ.Σ από τα παλιά, με παρόντες πάνω από 150 φίλους  και μέλη της ιστορικής ομάδας του νησιού μας, μετά από πρόταση του προεδρείου της Γ.Σ  ψηφίστηκε ομόφωνα το 15μελες συμβούλιο που θα αναλάβει να τρέξει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να δούμε τον Αιαντα να αγωνίζεται ξανά και να συνεχίσει να γράφει την ιστορία στο Πειραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.






Στην Γ.Σ εκτός από τους πολλούς φίλους της ομάδας παρευρέθησαν και δήλωσαν την θερμή τους υποστήριξη, ο τ, Δήμαρχος Σαλαμίνας κος Γιάννης Τσαβαρης, οι τα, αντιδήμαρχοι Πέτρος Παπαθεοχάρης και Γρηγόρης Καπετανάκης, η κα Ευαγγελία  Αντωνίου, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας κος Σπύρος Κουτσούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των σχολικών επιτροπών (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας) Γιάννης Σκιαθίτης και Μιχάλης Κορρός, η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αιαντείου κα Καίτη Μπούνταλη, ο Δημοτικός σύμβουλος Προκόπης Γκλίστης  και ο τοπικός σύμβουλος Σωτήρης Ανδριανός κ.α.
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι ηγετικό ρόλο στην νέα διοίκηση θα παίξει ο γνωστός και πολύ αγαπητός επιχειρηματίας του νησιού κος Παναγιώτης Γκολφινόπουλος.
Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους μπροστάρηδες της νέας προσπάθειας και ότι καλύτερο για τον Αίαντα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου