Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πλους στην Ιστορία

Το Πολεμικό Ναυτικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό από την εποχή των Περσικών πολέμων, έχει ταυτιστεί με τα “ξύλινα τείχη” της θρυλικής τριήρους, που αποτέλεσε τον προμαχώνα της ελευθερίας και εφαλτήριο για τη δημιουργία του “Χρυσού Αιώνα” της αρχαίας Αθήνας.

 Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει ολιγόωρο πλου την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).
      Μπες και εσύ στα “ξύλινα τείχη”, γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.
      Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) :
      Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Λόγω της αθρόας συμμετοχής του κοινού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την υπερκάλυψη των προβλεπόμενων θέσεων σε χρονικό διάστημα λιγότερο του εικοσιτετραώρου, σας γνωρίζουμε ότι από αυτή τη στιγμή η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην εν λόγω δράση περατούται.
     Με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αιτήσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 δύο πλόες αντί του ενός ως ακολούθως:
            Πρώτος Πλους από 10.00 έως 11.30
            Δεύτερος Πλους από 12.00 έως 13.30
     Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την επιλογή τους, καθώς και για περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν στον πλου, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.
     Λόγω του ιδιαίτερα υψηλού αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στον πλου, το όλο εγχείρημα θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα αιτηθούν μέσω νεότερης ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου